Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Θυμήθηκε την πιο δύσκολη σκηνή του «Παρά Πέντε»
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ρωτήθηκε για τα γυρίσματα του «παρά πέντε» αλλά και τη δυσκολότερη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει.
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον ρόλο της «Ζουμπουλίας» που υποδύθηκε «Στο παρά πέντε». Όσοι έβλεπαν την κωμική σειρά θυμούνται ακόμα σκηνές και ατάκες της ηθοποιού, όπου ξεχώρισε μέσα από τον χαρακτήρα του ρόλου.
Μπορεί να έχουν περάσει 16 χρόνια από το τέλος της σειράς, ωστόσο η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θυμάται στιγμές από τα γυρίσματα με το παρεάκι του «πάρα πέντε» αλλά και ποια ήταν η δυσκολότερη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει τότε.
Η σκηνή όπου υποδυόταν την Τάμτα
«Ήταν 17 μέτρα εκείνο το δέντρο, ρώτησα τον σκηνοθέτη: είσαι με τα καλά σου; Είχαν βάλει μία σκάλα διπλή για να ανέβω. Ποια υψοφοβία; Έπρεπε να βγει το γύρισμα. Μετά κατάλαβα κι εγώ την άγνοια κινδύνου», αποκαλύπτει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη για τη χιουμοριστική σκηνή όπου υποδυόταν την Τάμτα στο video clip του τραγουδιού «Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη».
«Μου λέει ο σκηνοθέτης: δεν μου είπες να μην βρω τίποτα κοντό; Γιατί είχα πάει και του είχα πει: κοίταξε να δεις, είδα το video clip της Τάμτα, είναι σε ένα δέντρο ψηλό με κλαδιά. Μη με βάλεις σε κανένα δεντράκι μικρό», συμπληρώνει η ηθοποιός.
«Δεν ήμουν ποτέ ενζενί».
«Εγώ πάντα έκανα από μικρή ρόλους μεγαλύτερων γυναικών, γι’ αυτό και άργησα να φτάσω εκεί που έφτασα. Ήθελα να με γνωρίζουν, να με αγαπάνε και θυμάμαι ο Νίκος Γαροφάλλου μου έλεγε: βρε παιδί μου, περίμενε λίγα χρόνια θες ακόμα, κάνε υπομονή, πρέπει λίγο να μεγαλώσεις», αποκαλύπτει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
«Δεν ήμουν ποτέ ενζενί, μπορεί να μην έχω παίξει και ποτέ την πιτσιρίκα», σημειώνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Δείτε το απόσπασμα
- Μπαγκλαντές: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες κάνει βουτιά σε ποτάμι – 18 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι (βίντεο)
- Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μιλγουόκι Μπακς 130-99: Νέα βαριά ήττα για τα «Ελάφια» – Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς (vids)
- Πεύκη: Εξουδετερώθηκε η οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκε παρέα παιδιών
- Το δουλεμπόριο Αφρικανών το πιο βαρύ έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, λέει ο ΟΗΕ – Αντιδράσεις ΗΠΑ και Ευρωπαίων
- Έλενα Παπαρίζου: Η λαμπερή εμφάνιση, μετά την περιπέτεια με την υγεία της
- Μετά τον Μέσι, ο… Γκριεζμάν: Έγινε ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο MLS
- Αυτοί που θέλουν να φέρουν την αλλαγή πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να αλλάζουν και οι ίδιοι
- Πάσχα: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)




























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442