Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μέριλ Στριπ: Ζει χωριστά από τον σύζυγό της εδώ και έξι χρόνια

Μέριλ Στριπ: Ζει χωριστά από τον σύζυγό της εδώ και έξι χρόνια

Μόλις την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, το ζευγάρι εθεάθη μαζί κατά τη βράβευση της ηθοποιού

Η ιστορία αγάπης τους ήταν από τις πλέον μακροχρόνιες στο Χόλιγουντ. Μετά από 45 χρόνια κοινής ζωής, το «Page Six» αποκάλυψε ότι η Μέριλ Στριπ ζει χωριστά εδώ και πάνω από έξι χρόνια από τον άντρα της Ντον Γκάμερ.

Εκείνη είναι στα 74 της κι εκείνος στα 76 του χρόνια. Αυτή έχει αλώσει όλα τα προπύργια της υποκριτικής τέχνης, με δεκάδες βραβεία και διακρίσεις στη φαρέτρα της, τρία Όσκαρ και 21 υποψηφιότητες για τα ίδια βραβεία, και αυτός είναι ένας διαπρεπής γλύπτης.

Κοινή εμφάνιση

Η είδηση ήρθε σαν βόμβα στα τεκταινόμενα της διεθνούς σόου μπιζ, καθώς μόλις την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, το ζευγάρι εθεάθη μαζί κατά τη βράβευση της Μέριλ Στριπ στα «Princesa de Asturias Awards 2023».

Από την τιμητική βράβευσή της στις 20 Οκτωβρίου 2023, στα «Princesa de Asturias Awards 2023 «

Σε μια αποκλειστική δήλωση στο μέσο που το αποκάλυψε, ο εκπρόσωπός τους είπε, «Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ έχουν χωρίσει για περισσότερο από έξι χρόνια και παρόλο που ενδιαφέρονται πάντα ο ένας από τον άλλον, έχουν επιλέξει να μη ζουν μαζί».

Ο έγγαμος βίος

Σε επίσημη εκδήλωση είχαν εμφανιστεί πάλι μαζί στα Όσκαρ του 2018. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά και έχουν και πέντε εγγόνια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1978 από τον αδερφό της Μέριλ Στριπ

Με την απαράμιλλη classy αισθητική της

Εκτός από μια φάρμα που έχουν μαζί στο Κονέκτικατ, το ζευγάρι είχε κι ένα λοφτ στη Νέα Υόρκη, το οποίο πούλησε τον Ιανουάριο του 2020 έναντι 15,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, η Μέριλ Στριπ στη συνέχεια, τον Ιούλιο του 2020 αγόρασε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια.

Η σχέση ζωής και το love story

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1978 από τον αδερφό της Μέριλ Στριπ, Χάρι. Τότε εκείνη βίωνε το πένθος της από τον θάνατο το συντρόφου της John Cazale που έφυγε την ίδια χρονιά από καρκίνο του πνεύμονα.

Αν και η Μέριλ Στριπ και ο Ντον Γκάμερ παντρεύτηκαν το ίδιο έτος, κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προστάτευσαν την ιδιωτική τους ζωή.

«Δεν υπάρχει οδικός χάρτης για το πώς να μεγαλώσεις μια οικογένεια: Είναι πάντα μια τεράστια διαπραγμάτευση»

Σκηνή από την ταινία, «Η Ρίκι και η Ροκ»

Σε σχετική ερώτηση της «Vogue», το 2002, για το πώς κράτησε τόσο πολύ ο γάμος της, ποια ήταν τα μυστικά της αρμονικής συζυγικής ζωής, η διάσημη σταρ είχε πει «Η καλή θέληση, η προθυμία να ελίσσεσαι και «να κλείνεις το στόμα σου» ενίοτε για λίγο».

Συνεχής διαπραγμάτευση

Η ίδια είχε πει: «Δεν υπάρχει οδικός χάρτης για το πώς να μεγαλώσεις μια οικογένεια: Είναι πάντα μια τεράστια διαπραγμάτευση. Αλλά έχω μια ολιστική ανάγκη να εργάζομαι αλλά και να κρατάω πανίσχυρους δεσμούς αγάπης στη ζωή μου».

Η ρομαντική τους σχέση εντέλει έληξε και πάλι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η ανθρώπινη σχέση τους, δεν θα τελειώσει ποτέ. Εξού και τη συνόδευσε στην Ισπανία για την τελευταία της βράβευση.

Μάλιστα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2023, είχαν γιορτάσει την επέτειο των 45 χρόνων του γάμου τους.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024