Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Τζένιφερ Λόπεζ βγάζει πασαρέλα τους κοιλιακούς της και την... καταριέται το instagram

Η Τζένιφερ Λόπεζ βγάζει πασαρέλα τους κοιλιακούς της και την… καταριέται το instagram

Η καμπάνια της ιταλικής εταιρείας εσωρούχων βγήκε ταυτόχρονα με το νέο της άλμπουμ της Τζένιφερ Λόπεζ «This is Me… Now» (Αυτή είμαι Εγώ… Τώρα).

Αν τα 40 είναι τα νέα 30, όπως λέγεται πυκνά συχνά, η Τζένιφερ Λόπεζ αποδεικνύει με τις τελευταίες της φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα ότι στα 54 μπορείς να νιώθεις και να δείχνεις ούτε μια μέρα πάνω από 31!

Η ωραία σύζυγος του γοητευτικού Μπεν Άφλεκ, αφού εντυπωσίασε άπαντες με ένα σετ εσωρούχων στα σκούρο πράσινο χρώμα, έκοψε τις ανάσες ανδρών και γυναικών εξίσου με ένα μαύρο lingerie με ταιριαστά εσώρουχα της ιταλικής εταιρείας Intimissimi, της οποίας και αποτελεί την μούσα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το νέο άλμπουμ της JLO φέρει τον τίτλο «This is Me… Now»

Η καμπάνια αυτή, που βρήκε σχεδόν ταυτόχρονα με το νέο της άλμπουμ «This is Me… Now» (Αυτή είμαι Εγώ… Τώρα), όπως γράφει η Daily Μail, βρίσκει την JLO στα καλύτερα της, όχι μόνο γιατί έχει παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της, που περίμενε 19 ολόκληρα χρόνια, το διάσημο κακό παιδί του αμερικανικού κινηματογράφου, αλλά και γιατί πραγματικά έχει βρει το ελιξίριο της αιώνιας νιότης.

Η ίδια έχει αποκαλύψει πολλές φορές ότι γυμνάζεται καθημερινά ευλαβικά και ότι παρότι προσέχει τη διατροφή της, δεν είναι από τις γυναίκες που θα στερηθεί μια πρόχειρη έντονη γεύση, πολλών λιπαρών και μεγάλης θερμιδομετρικής αξίας.

Συν Αθηνά και χείρα κίνει

Κι ενώ όσοι έχουν μετρήσει έναν έναν τους κοιλιακούς της στις φωτογραφίες της στο Instagram ή σε κάποιο σόου της, που αποδεικνύουν ότι δεν είναι το αποτέλεσμα photoshop, δεν θα πίστευαν ότι ξέρει τι είναι το χάμπουργκερ, οι πρόσφατες φωτογραφίες της με τα παιδιά της σε διάσημη αμερικανική αλυσίδα fast food είναι η απόδειξη ότι η… άτιμη κοινωνία άλλους φορτώνει κιλά και άλλους ελαφραίνει με τα χρόνια.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024