Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυγέρη: Πυρά κατά Αχτσιόγλου, Τσακαλώτου, Παπαδημούλη και «Ομπρέλας»

Αυγέρη: Πυρά κατά Αχτσιόγλου, Τσακαλώτου, Παπαδημούλη και «Ομπρέλας»

Η κ. Αυγέρη μίλησε μεταξύ άλλων για «εύκολη και ανέξοδη κριτική».

Πυρά σε Έφη Αχτσιόγλου και Ευκλείδη Τσακαλώτο, στα στελέχη της «Ομπρέλας» αλλά και στον Δημήτρη Παπαδημούλη, εξαπέλυσε η Δώρα Αυγέρη, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και στενή συνεργάτης του  Στέφανου Κασσελάκη.

Με αφορμή την κριτική που άσκησε η Έφη Αχτσιόγλου για τα όσα είπε στο συνέδριο του ΣΕΒ ο Στέφανος Κασσελάκης, η Δώρα Αυγέρη είπε στον Action 24  ότι «θα μπορούσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη φορά που θα κάνει συναντήσεις με θεσμικούς φορείς ο πρόεδρος να τον συνοδεύσει και με τη δική της εμπειρία να συμμετέχει».

Είναι εύκολη και ανέξοδη κριτική όταν δεν παρακολουθείς τα πράγματα από κοντά στο πεδίο και δεν έχεις ανταποκριθεί στο κάλεσμα ενός νέου προσώπου και ναι πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε είναι ένας νέος αρχηγός» συμπλήρωσε.

«Ο Παπαδημούλης δήλωσε ότι θα κάνει πέρα σε αυτές τις ευρωεκλογές»

«Θα ήταν παραγωγικό να μην πετάς πυροτεχνήματα και θα μπορούσες να είσαι πολύ αποδοτικός στην καθημερινή πράξη και παραγωγή πολιτικής και η συντρόφισσα Έφη έχει αυτή την εμπειρία» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Αυγέρη.

Έλλειψη πολιτικού τακτ

Η κ. Αυγέρη αναφέρθηκε στο κείμενο της «Ομπρέλας» που κατατέθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι ένας νέος άνθρωπος στην πολιτική και στον χώρο που έρχεται σε ένα όργανο που τον περιμένει και καταφέρνει να διαμορφώσει συσχετισμούς».

«Δεν είναι δυνατόν να έρχεται ο νέος πρόεδρος και εσύ να έχεις προλάβει να διακινήσεις κείμενο πριν τον ακούσεις. Είναι στοιχειώδες πολιτικό τακτ να τον ακούσεις, να δεις σε τι διαφωνείς και μετά να διατυπώσεις πολιτικές ενστάσεις», είπε.

Ειδικά για την τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου σημείωσε ότι «αυτό δείχνει στα δικά μου μάτια αλλά μεταφέρω και την άποψη πολλών ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την πολιτική τοποθέτηση αλλά με το πρόσωπο. Αν περίμενε κάποιος να ακούσει τι έχει να πει ο πρόεδρος – εγώ δεν είδα και διαφωνίες επί της ουσίας – θα μπορούσε να διακινηθεί ένα κείμενο. Αλλά να έρχεται ένα κείμενο να προγράφει το κλίμα και λίγο πολύ τις διαθέσεις των ανθρώπων που το υπέγραψαν, εντάξει».

«Εγώ δεν ξέρω τον Παπαδημούλη ως σχολιαστή για τα μελλούμενα»

Βολές εξαπέλυσε η κ. Αυγέρη και κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη εκτίμησε ότι στις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τρίτο κόμμα.

«Εγώ δεν ξέρω τον κ. Παπαδημούλη ως σχολιαστή για τα μελλούμενα», είπε προσθέτοντας ότι «ο κύκλος της ήττας στον ΣΥΡΙΖΑ, χάρη στον Στέφανο Κασσελάκη, έχει κλείσει»

Η ίδια ανέφερε πως «εγώ δεν πιστεύω ότι το κόμμα μου θα είναι τρίτο στις ευρωεκλογές. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών»

«Εγώ πιστεύω στην Αριστερά της νίκης και για να γίνει αυτό πρέπει να έρθουν και νέοι άνθρωποι, νέα πρόσωπα» συνέχισε, συμπληρώνοντας με νόημα: «Αν κρατάω κάτι από τον Παπαδημούλη είναι ότι δήλωσε ότι θα κάνει πέρα σε αυτές τις ευρωεκλογές για να έρθει νέος κόσμος να εμπλουτίσει τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024