Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβαθμίζονται οι αθλητικές υποδομές στην Ερέτρια και τη Νέα Αρτάκη

Αναβαθμίζονται οι αθλητικές υποδομές στην Ερέτρια και τη Νέα Αρτάκη

Συμβάσεις για την αναβάθμιση γηπέδων υπογράφηκαν στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Προγραμματικές συμβάσεις συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων των Δήμων Χαλκιδέων και Ερέτριας για την υλοποίηση αθλητικών έργων με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Προηγήθηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδος για την υλοποίηση του έργου: «Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στο γήπεδο Νέας Αρτάκης», συνολικού προϋπολογισμού 37.200 ευρώ. Μετά τη χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια, έχουν προχωρήσει ταχύτατα οι διαδικασίες, από τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την έναρξη των εργασιών!

Ακολούθως, υπεγράφη δεύτερη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδος για την υλοποίηση του έργου: «Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στο γήπεδο Αφρατίου», συνολικού προϋπολογισμού 35.960 ευρώ. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ έτρεξε τις διαδικασίες και αναμένεται σύντομα η έναρξη των εργασιών.

Προγραμματική σύμβαση υπεγράφη επίσης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Δαφνηφόρος Απόλλων» του Δήμου Ερέτριας για την υλοποίηση του έργου: «Αναβάθμιση Δημοτικού Σταδίου Ερέτριας», συνολικού προϋπολογισμού 30.000 ευρώ.

Αναβάθμιση αθλητικών χώρων

Προβλέπεται μεταξύ άλλων η συντήρηση ή και αντικατάσταση τμημάτων του συνθετικού χλοοτάπητα του κεντρικού, αλλά και του βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου, η ανακαίνιση των αποδυτηρίων και των WC, οι χρωματισμοί σιδηροκατασκευών και η βελτίωση του φωτισμού με 6 led προβολείς.

«Εξασφαλίζουμε τη χρηματοδότηση αθλητικών έργων στη Νέα Αρτάκη, το Αφράτι και την Ερέτρια, ικανοποιώντας αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, σε αγαστή συνεργασία πάντα με τον ά βαθμό αυτοδιοίκησης», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Συγκεκριμένα, διαθέτουμε συνολικό ποσό 103.160 ευρώ για την τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στα γήπεδα Νέας Αρτάκης και Αφρατίου, αλλά και για τη βελτίωση και αναβάθμιση του δημοτικού σταδίου Ερέτριας. Ανυπομονούμε πλέον και εμείς για την ολοκλήρωση των εργασιών, προκειμένου να βρεθούμε στα γήπεδα της Εύβοιας και να τα χαρούμε μαζί με αθλητές και φιλάθλους».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024