Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γκουέν Στεφάνι: Με δικό της αστέρι στο Χόλιγουντ – Αναλύθηκε σε δάκρυα

Γκουέν Στεφάνι: Με δικό της αστέρι στο Χόλιγουντ – Αναλύθηκε σε δάκρυα

Ο Μπλέικ Σέλτον την αποκάλεσε μία από τις μεγαλύτερες σταρ του κόσμου

Λαμπερή, με την ξεχωριστή της προσωπικότητα και το δικό της ιδιαίτερο στυλ, καθώς και το σπουδαίο ταλέντο της, όταν την άκουσε ένας παραγωγός, προτού καν γίνει γνωστή η Γκουέν Στεφάνι, της είπε ότι σε έξι χρόνια θα έχει γίνει σταρ…

Ακούγοντας την ομιλία του αγαπημένου της συντρόφου στη ζωή, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της

Ως αυτό-εκπληρούμενη προφητεία, ο χρησμός του παραγωγού, Τζίμι Ιοβάιν, υλοποιήθηκε επακριβώς, με την τραγουδίστρια να κατακτά την επιτυχία, όταν το κομμάτι της, με τίτλο «Don’t speak» (Το αναγνωρίζουμε πιο εύκολα όλοι ως «No doubt»), το 1997 έφτασε στην κορυφή των μουσικών chart. Με την ίδια να ξεχωρίζει και να γίνεται αντιστοίχως γνωστή και πολύ αγαπητή στο κοινό.

«Η Γκουέν είναι το ιδανικό πρόσωπο να λάβει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας»

Στο πλευρό της βρέθηκαν όλοι οι αγαπημένοι της

Συγκίνηση μέχρι δακρύων

Τώρα στα 54 της χρόνια, ήρθε η ώρα να αποκτήσει το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, στο Χόλιγουντ, σε μια τελετή με όλους τους αγαπημένους της στο πλευρό της.

Η ίδια ευγνωμονεί την τύχη της στη ζωή να έχει γνωρίσει τον τωρινό της σύζυγο, Μπλέικ Σέλτον, την αδερφή-ψυχή της, όπως τον έχει χαρακτηρίσει.

Γι’ αυτό και η στιγμή που «λύγισε» η διάσημη τραγουδίστρια κατά την επίσημη τελετή απονομής του αστεριού της στο Χόλιγουντ, ήταν ιδιαίτερη και πολύτιμη και ήταν ακριβώς, όταν μίλησε για κείνη ο αγαπημένος της άντρας.

Τότε έγινε κι εκείνη συναισθηματική κι άφησε τον εαυτόν της ελεύθερο να δείξει ό,τι πραγματικά ένιωθε.

Ιδανική σχέση ζωής

Στην ομιλία του ο 47χρονος κορυφαίος τραγουδιστής της κάντρι μουσικής –που κι εκείνος έχει αποκτήσει το δικό του αστέρι- είπε: «Δεν έμοιαζε με κανέναν άλλον διάσημο άνθρωπο που είχα γνωρίσει μέχρι τότε. Μου ήταν απολύτως ξεκάθαρο ότι ήταν πρώτα μητέρα και μετά οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.  Αυτή ήταν η νούμερο ένα δουλειά της.»

Η ίδια δήλωσε ότι ένιωσε πολύ σουρεάλ να βιώνει αυτήν την τιμή

Ξεχωριστή τιμή

Ο Μπλέικ Σέλτον την αποκάλεσε μία από τις μεγαλύτερες σταρ του κόσμου, μιλώντας τιμητικά τόσο για την καριέρα της στη μουσική όσο και για τις μοναδικές της ποιότητες.

Όπως ανέφερε, «Κατά τη γνώμη μου, η Γκουέν είναι το ιδανικό πρόσωπο να λάβει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας. Από τη μουσική και την τηλεόραση μέχρι τη μόδα και την ομορφιά. Κατακτά την κορυφή συνέχεια με το μοναδικό της στυλ το οποίο έχει κάνει και τον κόσμο να την ερωτεύεται, βέβαια όχι τόσο όσο εγώ ο ίδιος».

«Star quality»

Ο ίδιος συνέχισε κατά την ομιλία του, «Και μετά υπάρχει κάτι που κανένας δεν μπορεί ποτέ να εξηγήσεις. Είναι αυτό το πράγμα με το οποίο έχει γεννηθεί που σε κάνει να σταματάς στο διάβα σου και να αναρωτιέσαι: «Περίμενε. Ποια ήταν αυτή; Πώς τη λένε; Τι κάνει; Γιατί την έχω αγαπήσει ήδη; Τι στο καλό συμβαίνει; Αυτό είναι το δώρο που σου δίνει ο θεός, χωρίς αμφιβολία, ο θεός έδωσε στην Γκουέν μια έξτρα δόση απ’ αυτό».

Ολοκληρώνοντας τον από καρδιάς λόγο του, πριν την αγκαλιάσει, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σου αξίζει όλο αυτό και γι’ αυτό σ’ αγαπώ».

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024