Η Ευδοκία Ρουμελιώτη εκτός από μια ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια γοητευτική γυναίκα που της αρέσουν πολύ οι στυλιστικές αλλαγές και οι πειραματισμοί. Η ηθοποιός που είναι αρκετά ενεργή στα social media ανέβασε μια φωτογραφία από το νέο της look.

Tον καλό της φίλο και ταλαντούχο κομμωτή Πάνο Καλλίτση επισκέφτηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου η Ευδοκία Ρουμελιώτη όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία είναι λάτρης του short hair εδώ και χρόνια, ανανέωσε το κούρεμά της, κόβοντας ακόμα περισσότερο τα ήδη κοντά μαλλιά της. H Ευδοκία έδωσε περισσότερο κίνηση και όγκο ενώ συνδυαστικά με το ξανθό- μελί χρώμα απέκτησε  ένα άκρως νεανικό και φρέσκο look που της ταιριάζει πολύ.

Το νέο look και τα κομπλιμέντα

«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια ….❤️», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα του post. Στις δύο φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω, η Ευδοκία ποζάρει με τον αγαπημένο της hair expert και τα σχόλια των followers ήταν πολλά και ιδιαίτερα κολακευτικά.

Πάντα λαμπερή

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη και έχουν ένα γιο τον Δημήτρη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία το καλοκαίρι έκλεισε τα 45 της χρόνια έδωσε και μία ευχή στον εαυτό της λέγοντας πως το σπουδαιότερο είναι να μεγαλώνεις γιατί αυτή είναι η ομορφιά. Και εκείνη τα έχει καταφέρει.