Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λειτουργία Λέσχης Ανάγνωσης στο Δήμο Νέας Σμύρνης

Λειτουργία Λέσχης Ανάγνωσης στο Δήμο Νέας Σμύρνης

Ενισχύει το αίσθημα φιλομάθειας ο Δήμος Νέας Σμύρνης.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει την έκτη περίοδο λειτουργίας Λέσχης Ανάγνωσης για τους ενήλικους δημότες και κατοίκους της πόλης, με δωρεάν συμμετοχή, για την εκπαιδευτική περίοδο 2023 – 2024.

Τα μέλη της Λέσχης θα έχουν ως κοινά χαρακτηριστικά την αγάπη για την ανάγνωση γενικά και τη λογοτεχνική ανάγνωση ειδικότερα, το ενδιαφέρον για τη βαθύτερη γνώση της καλλιτεχνικής κατασκευής των κειμένων και την επιθυμία να διευρύνουν μέσω της λογοτεχνίας τις αισθητικές αλλά και τις κοινωνικές τους προσλαμβάνουσες.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν μπορεί να ξεπεράσει τα είκοσι πέντε άτομα. Η επιλογή για όσους/ες δηλώσουν υποψηφιότητα θα γίνει από την επιστημονική και εκπαιδευτική υπεύθυνο της Λέσχης, κυρία Χατζηδημητρίου – Παράσχου, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας και συγγραφέα, με ειδικά κριτήρια επιλογής που περιέχονται στις αιτήσεις συμμετοχής.

Δίωρες συναντήσεις

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, μία (1) φορά τον μήνα, θα είναι δίωρες και θα λαμβάνουν χώρα σε αίθουσα της Νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης.

Την οργάνωση της Λέσχης, τον καθορισμό του περιεχομένου των συναντήσεων και το συντονισμό της συμμετοχής των μελών σε αυτήν, αναλαμβάνει η κυρία Σοφία Χατζηδημητρίου – Παράσχου, φιλόλογος και συγγραφέας, που δραστηριοποιείται στην πόλη μας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνουν ηλεκτρονικά (οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώσουν το έντυπο της αίτησης συμμετοχής και θα το αποστείλουν στο mail του Γραφείου Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης adpaideias@neasmyrni.gr από 19/10/2023.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024