Εύβοια: Συνελήφθη 55χρονη που είχε αποσπάσει 750 ευρώ από ηλικιωμένο
Η δράστις είχε καταφέρει να μπει από το παράθυρο, αλλά έγινε γρήγορα αντιληπτή από τον γείνονά της που ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.
Μια 55χρονη που είχε κλέψει 750 ευρώ από ηλικιωμένο στην Εύβοια συνέλαβε το αστυνομικό τμήμα της Κύμης.
Εναντίον της σχηματίστηκε δικογραφία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evima, η 55χρονη από την Κύμη κατάφερε να μπει από το παράθυρο στο γειτονικό της σπίτι, όπου διέμενε 86χρονος.
Ευτυχώς ο ηλικιωμένος ενημέρωσε αμέσως τις αρχές της Κύμης για τη διάρρηξη, οι οποίες προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή της δράστιδος στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Η 55χρονη, η οποία είχε πάνω της τα 750 ευρώ, ομολόγησε την πράξη της και παρέδωσε τα χρήματα.
Η αναστάτωση για τον ηλικιωμένο έλαβε γρήγορα τέλος αφού έλαβε πίσω τα χρήματα, τα οποία σχεδόν αντιστοιχούν στα μηνιαία του έξοδα, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών.
- Υπογράφει στην Εφές ο Λάσο, προς Παρτιζάν ο Πενιαρόγια
- Το μίσος της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη θεσμική κανονικότητα
- «Κατηγορώ» του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για τον αγροτικό τομέα – Θεσμική πρωτοβουλία ετοιμάζει η Χαριλάου Τρικούπη
- Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ αποκλειστικά στο εξώφυλλο του Grace: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Το μέλλον των πόλεων περιλαμβάνει ρομπότ-ταξί – Οδική ουτοπία ή κόλαση;
- Υπάρχει τελικά κάποιο πρόβλημα με την Gen Z;







