Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καταχειροκρότησαν τον Κέβιν Σπέισι στην πρώτη εμφάνιση μετά τη δίκη του

Καταχειροκρότησαν τον Κέβιν Σπέισι στην πρώτη εμφάνιση μετά τη δίκη του

Το κοινό καταχειροκρότησε την ερμηνεία του Κέβιν Σπέισι που έπαιξε ένα απόσπασμα από το έργο του Σαίξπηρ «Τίμων ο Αθηναίος».

Το κοινό καταχειροκρότησε τον Κέβιν Σπέισι που ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε μια σύντομη σκηνή του Σαίξπηρ κατά τη διάρκεια διάλεξης στο θέατρο της Οξφόρδης.

Αυτή ήταν και η πρώτη εμφάνιση του ηθοποιού μετά την αθώωσή του για σεξουαλική επίθεση. Ο 64χρονος παρουσίασε μια πεντάλεπτη σκηνή από το έργο «Τίμων ο Αθηναίος» κατά τη διάρκεια διάλεξης στο θέατρο Sheldonian που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του εκλιπόντος Roger Scruton.

Η εμφάνισή του έρχεται λίγες ημέρες αφόρου ένας κινηματογράφος στο Λονδίνο απέσυρε την προσφορά του να φιλοξενήσει την πρεμιέρα της βρετανικής ταινίας Control όταν έμαθε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως στην ταινία εμφανίζεται ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Ήταν τον Ιούλιο που ο Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος για τη σεξουαλική επίθεση σε τέσσερις άνδρες μετά από μια δίκη τεσσάρων εβδομάδων σε δικαστήριο του Λονδίνου. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τον Guardian, είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως οι ισχυρισμοί τους ήταν μια «τρέλα», «απόλυτες μαλ@@@ες» και «πισώπλατο μαχαίρωμα».

Ο Κέβιν Σπέισι ισχυρίστηκε πως οι τέσσερις άνδρες είχαν οικονομικά κίνητρα, με έναν από αυτούς να κυνηγάει τα χρήματα.

Η εισαγγελία κατηγόρησε τον Κέβιν Σπέισι πως ήταν «σεξουαλικός νταής» που εκμεταλλεύτηκε τη φήμη και τη δύναμή του για να κακοποιήσει τους καταγγέλοντες.

Οι καταγγελίες και η αθώωση του Κέβιν Σπέισι

Ο ηθοποιός Anthony Rapp ήταν ο πρώτος από τους άνδρες που βγήκαν μπροστά με καταγγελίες σε άρθρο του στο BuzzFeed. Κατηγόρησε τον Κέβιν Σπέισι για ανεπιθύμητη σεξουαλική προσέγγιση. Επιχείρησε να μηνύσει τον Κέβιν Σπέισι για 40 εκατομμύρια δολάρια, με τον πρώην πρωταγωνιστή του House of Cards να κρίνεται αθώος τον περασμένο Οκτώβριο.

Παρά τις δικαστικές αποφάσεις, ο Κέβιν Σπέισι δεν έχει επιστρέψει ακόμα σε mainstream παραγωγές στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο. Δεν εμφανίζεται αυτοπροσώπως στην ταινία Control, αλλά δανείζει τη φωνή του σε έναν κακό που καταλαμβάνει εξ αποστάσεως το αυτοκινούμενο αυτοκίνητο του υπουργού Εσωτερικών.

Όταν το προσωπικό στον κινηματογράφο«Prince Charles» στο Λονδίνο, που θα φιλοξενούσε την πρεμιέρα της ταινίας Control, ανακάλυψε ότι είχε συμμετοχή ο Κέβιν Σπέισι απέσυρε την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προβολή της ταινίας.

«Εχθές το απόγευμα υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι στην ταινία σας συμμετέχει ο Κέβιν Σπέισι και συγκεκριμένα στην πρώτη του ταινία μετά τη δικαστική υπόθεση. Τόσο το προσωπικό όσο και εγώ είμαστε τρομοκρατημένοι που συνδεόμαστε με τη νέα του ταινία για την πρεμιέρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Greg Lynn, που διοικεί τον κινηματογράφο, στην παραγωγό της ταινίας Lauren Metcalfe.

Ο Douglas Murray, ο συντηρητικός αρθρογράφος που προσκάλεσε τον Κέβιν Σπέισι να εμφανιστεί στην Οξφόρδη και έδωσε τη διάλεξη «Η ζωή και η κληρονομιά του Sir Roger Scruton», δήλωσε στους Times πως ο «Τίμων ο Αθηναίος» «αναφέρεται στο τι συμβαίνει όταν μια κοινωνία ρίχνει έναν άνθρωπο χωρίς λόγο».

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024