Σαν το σπίτι του ο Μάνταλος…
Ο πραγματικός Αρχιδιαιτητής του Μπαλτάκου, Σταύρος Μάνταλος στην ΟΠΑΠ Αρένα σουλατσάρει και κάνει δημόσιες σχέσεις.
Πρώτη «μούρη» στην ΟΠΑΠ Αρένα ο Σταύρος Μάνταλος. Ο πραγματικός αρχιδιαιτητής του Μπαλτάκου που όπως και να το κάνουμε νοιώθει ευχάριστα στο γήπεδο της ΑΕΚ. Σαν το σπίτι του ένα πράγμα για τον διαιτητή του Γιαννάκη που εμφανίστηκε κορδονάτος και έτοιμος για δημόσιες σχέσεις στο ματς της εθνικής μας με την Ολλανδία.
Μόνο που δεν μπήκε να σφυρίξει ο Μάνταλος που σουλατσάρει στο γήπεδο όπως βλέπετε από νωρίς. Από το ζέσταμα ήταν κάτω στον αγωνιστικό χώρο ο Μάνταλος και τα έλεγε με τα φιλαράκια του κάνοντας και κουβεντούλες με τους ξένους διαιτητές.
Βλέπετε ο Σουηδός που έφεραν για αρχιδιαιτητή ο Μπαλτάκος και αυτοί που τον στηρίζουν θα έχει ουσιαστικά τον διακοσμητικό ρόλο που είχε και ο προηγούμενος. Στην ΟΠΑΠ Αρένα λοιπόν με το ξερό χορτάρι και τα σπασμένα καθίσματα ο Μάνταλος έκανε το κομμάτι του. Άραγε πώς να συστηνόταν στους ξένους αξιωματούχους;

- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442