Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης και Δουδωνής γιόρτασαν τη νίκη του ΠΑΣΟΚ με «βρόμικο» στην πλατεία Μαβίλη

Ανδρουλάκης και Δουδωνής γιόρτασαν τη νίκη του ΠΑΣΟΚ με «βρόμικο» στην πλατεία Μαβίλη

Μετά τη νίκη Δούκα και Κουρέτα

Εμφανώς χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών εμφανίστηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και ο βουλευτής Επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής, καθώς τόσο ο Χάρης Δούκας, όσο και ο Δημήτρης Κουρέτας κάνοντας την μεγάλη ανατροπή εκλέχθηκαν δήμαρχος Αθηναίων και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, αντίστοιχα.

Το κλίμα χαράς και εορτασμού μεταφέρθηκε στην πλατεία Μαβίλης, όπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο βουλευτής απόλαυσαν το γνωστό «βρόμικο» σάντουιτς σε καντίνα της περιοχής και δεν δίστασαν να ποζάρουν με αυτό.

«Είναι και η πρώτη μεγάλη ήττα του κ. Μητσοτάκη»

Η φωτογραφία που ανήρτησε στο X o Παναγιώτης Δουδωνής συνοδεύτηκε με τη λεζάντα: «Μία μεγάλη και καθαρή νίκη γιορτάστηκε με βρόμικο!».

«Ο λαός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Μητσοτάκη»

«Σήμερα πετύχαμε μια καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης. Νίκη της αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τον πολίτη. Νίκη της ανανέωσης. Νίκη του προοδευτικού λόγου, που αγκαλιάζει τις πραγματικές αγωνίες του ελληνικού λαού», δήλωσε εχθές το βράδυ ο Νίκος Ανδρουλάκης, στις πρώτες δηλώσεις του για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Και τόνισε πως «είναι όμως και η πρώτη μεγάλη ήττα του κ. Μητσοτάκη. Της αλαζονείας, της αμετροέπειας και των πελατειακών πρακτικών».

Σημειώνεται πως ο Χάρης Δούκας συγκέντρωσε ποσοστό 55,98%, ενώ ο συνυποψήφιός του Κώστας Μπακογιάννης, με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά»  44,02%.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως ο κ. Μητσοτάκης «απέδειξε τον τελευταίο μήνα ότι είναι ικανός να συνεργαστεί ακόμα και με το σκοτάδι για να πετύχει τους εκλογικούς του στόχους», για να προσθέσει ότι «απόψε, όμως, ο ελληνικός λαός τού έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα».

«Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι τη νικηφόρα πορεία που ξεκινήσαμε στις εθνικές εκλογές», ανέφερε, λέγοντας πως «έχουμε πολλούς αγώνες, πολλές μάχες και μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας», τις οποίες δήλωσε σίγουρος ότι «θα τις κερδίσουμε ενωμένοι όλοι μαζί».

Και τόνισε καταληκτικά: «Γιατί πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός χρειάζεται μία ισχυρή, προοδευτική, αξιόπιστη δύναμη για να στείλει τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση. Μια ισχυρή προοδευτική δύναμη, που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Μια ισχυρή αξιόπιστη δύναμη που θα δώσει μία άλλη πνοή στον ελληνικό λαό. Για αξιοπρέπεια, για κοινωνική δικαιοσύνη, για δίκαιη ανάπτυξη. Αυτό είναι το όραμά μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε:

«Ο κ. Δούκας, ο οποίος ανέλαβε μία σημαντική ευθύνη και τα κατάφερε, είναι ένας άνθρωπος ηθικός, με επάρκεια και είμαι σίγουρος ότι ο λαός των Αθηνών θα έχει έναν δήμαρχο που θα προσφέρει τα μέγιστα για να βελτιώσει την πόλη μας και να την κάνει πιο ανθρώπινη. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στο έργο του».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024