Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μέχρι τις 30/10 αιτήσεις για το Πρόγραμμα Υποτροφιών της DEMO

Μέχρι τις 30/10 αιτήσεις για το Πρόγραμμα Υποτροφιών της DEMO

Νέοι μέχρι 29 ετών, τελειόφοιτοι ή πτυχιούχοι θετικών επιστημών μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για υποτροφία ή πρακτική άσκηση στην ελληνική φαρμακευτική DEMO

Παράταση μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2023 παίρνει η υποβολή αιτήσεων για τον 6ο κύκλο του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης Start Your Journey, της ελληνικής φαρμακευτικής DEMO.

Το Πρόγραμμα Start Your Journey απευθύνεται σε νέους και νέες επιστήμονες έως 29 ετών, Τελειόφοιτους ή Πτυχιούχους Πανεπιστημίων στις ειδικότητες Χημείας, Βιολογίας, Φαρμακευτικής, Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών / Μηχανικών Αυτοματισμού που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν στον κλάδο του φαρμάκου και περιλαμβάνει:

  • 3 υποτροφίες με χρηματική ενίσχυση ποσού έως 2.000 ευρώ ανά ειδικότητα σε υποψήφιους που έχουν προγραμματίσει μεταπτυχιακές & διδακτορικές σπουδές για την εξειδίκευσή τους σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
  • 3 θέσεις Πρακτικής Άσκησης ανά ειδικότητα (έμμισθη πρακτική) δίνοντας την ευκαιρία στους νέους επιστήμονες να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη και να εξελιχθούν επιστημονικά και επαγγελματικά σε μία από τις κορυφαίες φαρμακοβιομηχανίες της Ελλάδας και της Ευρώπης μέσα από ένα πλάνο ανάπτυξης που θα επικεντρώνεται στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και την ενεργή τους συμμετοχή σε projects και τις παραγωγικές μονάδες της DEMO. Οι νέοι επιστήμονες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου, Έρευνας & Ανάπτυξης αλλά και στις διευθύνσεις Διασφάλισης Ποιότητας, Regulatory Affairs, Τεχνικής Υποστήριξης, Technology & Digital Transformation, Εταιρικής Διακυβέρνησης / Ανάπτυξης Εφαρμογών.

Το Start Your Journey εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας της εταιρείας για την προαγωγή της επιστήμης, την ενίσχυση του φαρμακευτικού κλάδου και τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους στην Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους στο ειδικό τμήμα της σελίδας careers.demo.gr και μπορούν να αιτηθούν ταυτόχρονα για Πρακτική Άσκηση και Υποτροφία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία των αιτήσεων: Δέσποινα Αλεξίου, Talent Acquisition Officer, τηλ. 211 1813489 και email: dalexiou@demo.gr

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024