Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο του Βόλου, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό μαγαζί, ενώ υπήρξε και συμπλοκή, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οκτώ άτομα.
Όπως έγινε γνωστό δύο άτομα αλβανικής καταγωγής λογομάχησαν με άλλους θαμώνες του καταστήματος και ήρθαν στα χέρια, αλλά στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, με πιστόλι κρότου.
Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, τους κυνήγησαν όμως, έξι καταστηματάρχες της περιοχής, που φέρονται να χειροδίκησαν εναντίον τους
Οι υπόλοιποι θαμώνες τρομοκρατημένοι προσπάθησαν να καλυφθούν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Συλλήψεις
Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, τους κυνήγησαν όμως, έξι καταστηματάρχες της περιοχής, που φέρονται να χειροδίκησαν εναντίον τους. Ο ένας εκ των δύο δραστών μάλιστα, φέρεται να τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη και των 8 ατόμων, που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.
Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης, παράβαση του νόμου περί όπλων και πρόκληση σωματικών βλαβών, κατά περίπτωση.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής