Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η απάντησή της στις αιχμές της Σπυροπούλου

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η απάντησή της στις αιχμές της Σπυροπούλου

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν άφησε τις αιχμές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να πέσουν κάτω. Η δική της απάντηση.

Αιχμές κατά της Φλορίντας Πετρουτσέλι άφησε η Κωνσταντίνου Σπυροπούλου, σχολιάζοντας με νόημα «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», αναφερόμενη στην τηλεοπτική τους συνεργασία στο παρελθόν.

«Με ρώτησαν πολλοί άνθρωποι γι’ αυτό που συνέβη. Να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα τι συνέβη… Το άκουσα και λέω ok, κάτι θα είναι αυτό!», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στον αέρα του «MEGA Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη να ξεσπά σε γέλια.

«Δεν μπήκα στη διαδικασία να ψαχτώ. Όμως θα συμφωνήσω με κάτι. Όταν κάτι το συζητάς πολύ χάνεις και το νόημα. Είχα πει ότι δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την κουβέντα».

«Είναι μία πανέμορφη κοπέλα και πολύ γλυκιά», είπε αναφερόμενη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, «από εκεί και πέρα μια χαρά όλα. Δεν θέλω να ξανασχοληθώ», τόνισε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η κ@@@τούμπα και ο αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

Όλα ξεκίνησαν από την απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε δηλώσεις που έκανε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για εκείνη.

Η δημοσιογράφος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι είχε πει για τη συνεργασία τους: «Πάει να κάνει μία κ@@@τούμπα και να υποστηρίξει όλα αυτά που έκανε λέγοντας ότι της χρέωσαν λάθη, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν και ήμουν μάρτυρας».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω».

«Από εκεί και πέρα, δεν έκανα καμία κ@@@τούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», πρόσθεσε.

Τέλος, για τα όσα ακούγονται κατά καιρούς για το τηλεοπτικό της παρελθόν, είπε: «Με έχει κουράσει αυτό πάρα πολύ. Δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πολύς λόγος για το τίποτα».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024