Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός φοβήθηκε ότι θα χάσω το παιδί – Έπαθα σοκ»

Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός φοβήθηκε ότι θα χάσω το παιδί – Έπαθα σοκ»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε τα προβλήματα που είχε στην εγκυμοσύνη της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νέα σεζόν του The 2Night Show και αποκάλυψε τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της.

Λίγες εβδομάδες μετά τη βάπτιση του γιου της και η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τη μητρότητα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δεν κουνιόμουν από τον καναπέ. Ήμουν σε χάλια κατάσταση

Άρχισαν πάλι να λένε κάποια αρνητικά πράγματα σημείωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αναφέρει αναλυτικά πόσο επηρέασαν την εγκυμοσύνη της όσα ακούστηκαν λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Καμιά φορά λέμε ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Κι εγώ έλεγα αυτό και στον άντρα μου και στην οικογένεια αλλά τελικά τα πήρα πολύ μέσα μου και είχα επιπλοκή στην εγκυμοσύνη. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το έχω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Έπαθα σοκ»

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: “ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: “να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ», εξομολογείται αμέσως μετά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Δεν κουνιόμουν από τον καναπέ. Ήμουν σε χάλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Sports in

Στους τελικούς της Ανατολής οι Σέλτικς (113-98, vid)

Οι Σέλτικς επικράτησαν με 113-98 των Καβαλίερς στο Game 5 και «έκλεισαν» θέση για τους τελικούς της Ανατολής στο NBA.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024