Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κορίνα Τσοπέη: «Ο άντρας μου με άφησε με τρία μωρά παιδιά, πήγα να πεθάνω»

Κορίνα Τσοπέη: «Ο άντρας μου με άφησε με τρία μωρά παιδιά, πήγα να πεθάνω»

Η Κορίνα Τσοπέη αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον σύζυγό της στο παρελθόν.

Η Κρονίνα Τσοπέη μίλησε για τις έντονες στιγμές της ζωής της, αλλά και την στιγμή που την εγκατέλειψε ο σύζυγός της με τρία παιδιά. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα συναισθήματα που ένιωσε εκείνη την περίοδο αλλά και οι προσπάθειές της να αλλάξει σελίδα στη ζωή της.

«Όταν ο άντρας μου ζήτησε να χωρίσουμε με τρία μωρά παιδιά, πέθανα, δεν ήξερα τι να κάνω… Πήρε ένα αεροπλάνο και έφυγε. Τότε εγώ έλεγα: “Χριστέ μου, να πέσει το αεροπλάνο, αλλά να πεθάνει μόνο αυτός, όχι οι άλλοι άνθρωποι που είναι μέσα”. Ήταν απόγνωση, μίσος, ανησυχία… τα πάντα… Δεν είχα δύναμη», δήλωσε η γυναίκα που πήρε τον τίτλο της Μις Υφήλιου το 1964.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κανείς δεν πίστευε ότι ο σύζυγός της την εγκατέλειψε, με αποτέλεσμα όλοι να νομίζουν πως ήταν εκείνη που αποφάσισε τον χωρισμό τους.

«Χριστέ μου, να πέσει το αεροπλάνο, αλλά να πεθάνει μόνο αυτός».

«Όταν χωρίσαμε κι άρχισα να βγαίνω ραντεβού με άλλους, όταν τους έλεγα από την αρχή ότι ήμουν παντρεμένη κι έχω μωρά παιδιά, μου απαντούσαν «γιατί άφησες τον άντρα σου; Γιατί άφησες τον άνθρωπό σου;». Όταν τους απαντούσα ότι δεν τον άφησα εγώ, αλλά εκείνος, μου έλεγαν «πρέπει να είναι ηλίθιος»», σημειώνει στην εφημερίδα «On Time».

Τέλος, πρόσθεσε: «Έβλεπα τον άντρα μου όταν έπαιρνε τα παιδιά και μου έλεγε «μη λες στους ανθρώπους ότι σε άφησα» και του ανταποκρινόμουν «γιατί να μην το λέω; Αφού με άφησες». «Θα νομίζουν ότι είμαι βλάκας» και του απαντούσα πως αυτό νομίζουν».

Τα καλλιστεία και το όνειρο της Αμερικής

Η Κορίνα Τσοπέη πριν λίγες μέρες μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την εκλογή της ως Μις Υφήλιος το 1964, για τον μεγάλο έρωτα της ζωής, τον Φρέντυ Φίλτς και για τα εγγόνια της. «Είναι σαν όνειρο που είμαι στα φώτα και με μακιγιάρουν γιατί έχω συνηθίσει να είμαι γιαγιά και μαμά. Το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά το κάνω για τα εγγόνια μου και για τα παιδιά για φιλανθρωπικό σκοπό».

Όπως είπε ήταν το όνειρο της να πάει στην Αμερική, αν και δεν ήξερε αγγλικά ούτε κανέναν και έκλαιγε κάθε βράδυ. «Δεν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί ένιωθα σαν να ήμουν σε στρατόπεδο, ήταν αυστηροί οι γονείς μου. Όταν βγήκα στη σκηνή των καλλιστείων είχα αυτοπεποίθηση και κοιτούσα την επιτροπή στα μάτια. Όταν φωνάξανε το όνομά μου ως Μις Υφήλιος ένιωσα σαν να μου έδωσαν μια μπουνιά, μου κόπηκε η αναπνοή και έβαλα τα κλάματα».

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/Corinna Tsopei Fields

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024