Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «αυθεντική νοικοκυρά του Ντουμπάι» ξόδεψε 2.000.000 ευρώ για ψώνια και το ίντερνετ πήρε φωτιά

Η «αυθεντική νοικοκυρά του Ντουμπάι» ξόδεψε 2.000.000 ευρώ για ψώνια και το ίντερνετ πήρε φωτιά

Η Linda Andrade διαφημίζει τη πολυτελή της ζωή, συστήνεται ως «αυθεντική νοικοκυρά του Ντουμπάι» και μιλάει για το πως γνώρισε τον πλούσιο άνδρα της

Η σύζυγος ενός πολυεκατομμυριούχου άφησε άφωνους τους χρήστες του διαδικτύου όταν αποκάλυψε πώς κατάφερε να σπαταλήσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μία μόνο εβδομάδα.

Η διάσημη social media influencer Linda Andrade δημοσιεύει συστηματικά στα social media της εξωπραγματικά βίντεο, στα οποία δείχνει ακριβές τσάντες και πολυτελή κοσμήματα, από την οπτική γωνία της «γυναίκας ενός εκατομμυριούχου».

Δίκαιες αντιδράσεις

Η 24χρονη σύζυγος ενός πολυεκατομμυριούχου από το Ντουμπάι, η οποία έχει γίνει συχνά αντικείμενο κριτικής από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λόγω των βίντεο της που παρουσιάζουν έναν πολυτελή τρόπο ζωής και σπάταλες αγορές, προκάλεσε για άλλη μια φορά αντιδράσεις. Αυτή τη φορά, επειδή αποκάλυψε ότι ξόδεψε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια για ψώνια μέσα σε μία μόνο εβδομάδα.

Photo: Linda Andrade | Instagram

Σύμφωνα με τη New York Post, ένα βίντεο που δείχνει λεπτομερώς την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων έχει συγκεντρώσει πάνω από 580.000 προβολές στο TikTok. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι παντρεμένη με έναν πάμπλουτο άνδρα που ασχολείται με την κρυπτογράφηση με έδρα το Ντουμπάι, ονόματι Ricky Andrade, τον οποίο φέρεται να παντρεύτηκε όταν ήταν μόλις 19 ετών.

«Δεν ντρέπομαι καθόλου να δείχνω σαν gold-digger», δήλωσε η 23χρονη Andrade στην εφημερίδα New York Post, περιγράφοντας τις καταναλωτικές της συνήθειες.

«Αυτό δεν είναι ένα flex. Αυτό είναι σπατάλη», έγραψε ένας άλλος χρήστης

Η Linda Andrade, γνωστή και ως «αυθεντική νοικοκυρά του Ντουμπάι» , επιδεικνύει την πολυτελή ζωή της σε σχεδόν 600.000 followers.

Η Post ανέφερε ότι αυτές οι υπέρογκες δαπάνες χωρίζονται σε μια κατάθεση 1.411.008 δολαρίων, σε 356.214 δολάρια σε ψώνια, 229.141 δολάρια σε μετρητά, 7.210 δολάρια σε σοκολάτες, 201.200 δολάρια σε χρυσό, 52.210 δολάρια σε «λεφτά για διασκέδαση» και 216.789 δολάρια σε μια «τυχαία Τετάρτη», παραπέμποντας σε ένα είδος διεστραμμένης διαφήμισης πιστωτικών καρτών για τους μεγαλοπλούσιους.

Photo: Linda Andrade | Instagram

Η επίδειξη του πλούτου της Λίντα δεν άρεσε καθόλου στη διαδικτυακή κοινότητα και πυροδότησε την οργή πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Την κατηγόρησαν ότι υπερβάλλει στην καταναλωτική της έξαρση μόνο και μόνο για να κερδίσει την προσοχή και τη δημοτικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πώς έχεις άπειρα χρήματα έτσι, αδερφέ;» σχολίασε ένας χρήστης.

«Αυτό δεν είναι ένα flex. Αυτό είναι σπατάλη», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Τι μπορεί να κάνει ένα κινητό;

Όταν ήταν 16 χρονών, είδε τον μετέπειτα άνδρα της στο γυμναστήριο και του ζήτησε τον αριθμό του. Εκείνος τον έδωσε, αλλά την ενημέρωσε ότι έχει χαλασμένο κινητό, οπότε δεν θα μπορέσει να απαντήσει σύντομα. «Έτσι, σκέφτηκα το επισκευάσει ο πατέρας μου που ξέρει από τέτοια κι έτσι έγινε. Ήρθαμε κοντά, όσο περίμενε να του φτιάξει το κινητό», είπε η 23χρονη. Μετά από τρία χρόνια, όταν εκείνη ήταν 19 ετών παντρεύτηκαν.

*Με πληροφορίες από ndtv.com | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Linda Andrade | Instagram

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024