Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πεδίον του Άρεως: Θρίλερ με το ανθρώπινο κρανίο - Δεν ανήκει στην μικρή Άννυ

Πεδίον του Άρεως: Θρίλερ με το ανθρώπινο κρανίο – Δεν ανήκει στην μικρή Άννυ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κρανίο που βρέθηκε στο Πεδίον του Άρεως ανήκει σε ενήλικα.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με το ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης (12/10) στο Πεδίον του Άρεως.

Η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο σύνθετη καθώς σύμφωνα με όσα μετέδωσε χθες ο ΑΝΤ1, στην ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν με αγωνία το πόρισμα του ανθρωπολόγου και αυτό γιατί το Πεδίον του Άρεως σχετίζεται με μία δολοφονία που είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, το Πάσχα του 2015.

Στην κατάθεσή του, τότε, ο καταδικασμένος πατέρας του κοριτσιού είχε πει ότι είχε πετάξει το κεφάλι του παιδιού στον Πεδίον του Άρεως.

Το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε πάνω στο δέντρο

Πρόκειται για την δολοφονία της 4χρονης Άννυ. Ο πατέρας του κοριτσιού έχει καταδικαστεί -και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό- για την υπόθεση, καθώς σκότωσε την κόρη του, διαμέλισε το σώμα της μικρούλας, και στη συνέχεια το απέρριψε σε διάφορα σημεία.

Στην κατάθεσή του, τότε, ο καταδικασμένος πατέρας του κοριτσιού είχε πει ότι είχε πετάξει το κεφάλι του παιδιού στον Πεδίον του Άρεως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εάν ο ανθρωπολόγος καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα κρανίο ανηλίκου τότε το πρώτο πράγμα που θα ερευνήσουν οι αστυνομικοί, είναι εάν βρέθηκε τελικά το κρανίο της Άννυ.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κρανίο που βρέθηκε στο Πεδίον του Άρεως ανήκει σε ενήλικα.

Το  φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα

Ήταν Πάσχα του 2015. Η μητέρα της μικρής Άννυ είχε φύγει για ένα ταξίδι στη Γερμανία και είχε αφήσει το παιδί με τον πατέρα του στο υπόγειο διαμέρισμά του στην οδό Μιχαήλ Βόδα.

Επιστρέφοντας από το ταξίδι της, το παιδί δεν ήταν στο σπίτι και ο πατέρας της είπε ότι το έχασε όταν το είχε πάει στην παιδική χαρά. Η μητέρα άρχισε να ψάχνει το κοριτσάκι κι έκανε έκκληση να μιλήσει όποιος γνώριζε κάτι για την τύχη της μικρής. Κανείς δεν περίμενε τη φρίκη που θα αποκαλυπτόταν.

Μετά από πολλές αντιφάσεις και πιέσεις από την αστυνομία, ο 27χρονος πατέρας της μικρής αποκάλυψε το αδιανόητο. Το παιδί ήταν νεκρό, ενώ οι λεπτομέρειες που ομολόγησε προκάλεσαν ανατριχίλα στην κοινή γνώμη.

Την σκότωσε, την τεμάχισε και την έβρασε

Ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και πως όταν ξύπνησε βρήκε δίπλα του τη μικρή Άννυ νεκρή. Αντί να καλέσει τις αρχές, τεμάχισε το παιδί, έβρασε τα μέλη του και στη συνέχεια κάποια από αυτά τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και κάποια άλλα σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Όπως είπε, φοβήθηκε ότι αν μάθαινε η μητέρα της Άννυ ότι το παιδί πέθανε στα χέρια του, θα τον εγκατέλειπε και γι’ αυτό έκανε ό,τι έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος σκότωσε την κόρη του, είτε στραγγαλίζοντάς την, είτε χτυπώντας της άγρια με μπουνιές και κλωτσιές. Ο ίδιος ωστόσο δεν το παραδέχθηκε. Μάρτυρες κατέθεσαν ότι άκουσαν το παιδί να κλαίει και να φωνάζει.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος ερευνούσε την υπόθεση είχε καταθέσει πως μόνο το 10% των όσων είχαν πραγματικά συμβεί βγήκαν στη δημοσιότητα, καθώς οι λεπτομέρειες συνέθεταν το πιο αποκρουστικό και βάρβαρο έγκλημα που έγινε ποτέ στη χώρα μας.

Ο 27χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ενώ η μητέρα αθωώθηκε και πλέον έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024