Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Συγκλονίζει η νεαρή που είδε ζωντανά στο Facebook τη δολοφονία της γιαγιάς της από τη Χαμάς

Ισραήλ: Συγκλονίζει η νεαρή που είδε ζωντανά στο Facebook τη δολοφονία της γιαγιάς της από τη Χαμάς

Μια από τις εκατοντάδες δολοφονίες αμάχων που συνέβησαν μετά την έναρξη της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ το Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε στη τηλεόραση, η νεαρή ισραηλίτισσα Mor Bayder τη δολοφονία της γιαγιάς της από μέλη της Χαμάς.

Σημειώνεται ότι τη δολοφονία είχαν μεταδώσει από το κιμπούτς Nir Oz, μόλις δύο χιλιόμετρα από τη Γάζα, σε ζωντανή σύνδεση στην πλατφόρμα του facebook τα μέλη της παλαιστινιακής οργάνωσης.

Μιλώντας στο ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι Canal 13 η Bayder ανέφερε ότι ο δολοφόνος τηλεφώνησε στη θεία της για να την αναγκάσει να δει τις εικόνες της γιαγιάς της «να κείτεται σε μια λίμνη αίματος».

«Άνοιξα το τηλέφωνό μου και είδα το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσατε να φανταστείτε».

«Μόλις βγήκαμε έξω, η θεία μου τηλεφώνησε στη μητέρα μου και της είπε «άνοιξε το Facebook, άνοιξε το Facebook»», είπε η Bayder.

«Η μαμά μου δεν μπορούσε να το ανοίξει καθόλου. Έτρεμε. Το άνοιξα από το τηλέφωνό μου και είδα, το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσατε να φανταστείτε».

«Η γιαγιά μου στο πάτωμα του σπιτιού της να δολοφονείται σε ένα βίντεο. Ολόκληρο το πάτωμα καλυμμένο με αίμα. Η γιαγιά μου ξαπλωμένη εκεί», είπε η Bayder, περιγράφοντας το φρικιαστικό βίντεο που εμφανίστηκε στη σελίδα της ίδιας της γιαγιάς της στο Facebook.

«Ο τρομοκράτης απλά πήρε το τηλέφωνό της, την βιντεοσκόπησε και το ανέβασε στον ιδιωτικό της τοίχο στο Facebook. Έτσι το μάθαμε. Έτσι το μάθαμε».

«Φωνάξαμε με όλη μας την ψυχή. Όλοι εδώ μέσα τα έχασαν. Είναι το πιο φρικτό πράγμα που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε και να περάσει από το μυαλό σας», είπε συγκλονισμένη η κοπέλα.

Mor’s grandmother was slaughtered by Hamas terrorists. She found out about it when the Hamas terrorist used her grandma’s Facebook to livestream his barbaric act 💔 pic.twitter.com/5UMKVmGz9F

— Hen Mazzig (@HenMazzig) October 9, 2023

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024