Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κρίσιμες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό Αίαντα Μανθόπουλο

Κρίσιμες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό Αίαντα Μανθόπουλο

Ελπίδες ότι θα βγει νικητής στη δύσκολη μάχη για τη ζωή του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη

Κρίσιμες ώρες για να κρατηθεί στη ζωή ο Αίας Μανθόπουλος κρίνονται οι επόμενες, καθώς, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιου Γεννηματάς» για πέμπτη μέρα.

Ελπίδες ότι θα βγει νικητής στη δύσκολη μάχη για τη ζωή του

Ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε. Όπως διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ο Αίας Μανθόπουλος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το οικογενειακό του περιβάλλον επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο, εκφράζει τις ελπίδες του ότι θα μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και θα βγει νικητής σε αυτή τη δύσκολη μάχη.

Παράλληλα, νωρίτερα μέσα στη μέρα, βεβιασμένα και χωρίς αξιόπιστη πληροφόρηση χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ευχήθηκαν «συλλυπητήρια» στην οικογένεια του Αία Μανθόπουλου για τον «θάνατό» του. Αυτό το γεγονός προσέφερε μόνον λύπη και στεναχώρια στους οικείους του ηθοποιού που προσπαθούν να παραμείνουν δυνατοί και αυτοί στον γολγοθά που περνά ο άνθρωπός τους.

Ποιος είναι ο Αίας Μανθόπουλος

Γεννημένος στην Αθήνα, είναι ανιψιός της κορυφαίας ηθοποιού Ειρήνης Παπά. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποκτώντας πτυχίο Οικονομικών, όπως και αργότερα της σχολής του Καρόλου Κουν.

Συνεργάστηκε με τον Μίνω Βολανάκη, στη «Μάλα, η μουσική του ανέμου» του Νίκου Καρβέλα στο Θέατρο Παλλάς καθώς και σε δεκάδες άλλα σπουδαία έργα δίπλα σε αρκετά σημαντικούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Στον κινηματογράφο πρωταγωνίστησε στην ταινία «Κλοιός» του Κώστα Κουτσομύτη και ως γκεστ σταρ στην ταινία «Ροζ ολοταχώς».

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολούνταν με τον χώρο του τουρισμού στο εξωτερικό -όπου είχε μετακομίσει για σημαντικό χρονικό διάστημα. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Παιανία.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024