Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά των Ρήγα – Αποστόλου «Δύο ξένοι» δίπλα στον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολείται με τον χώρο του τουρισμού διατηρώντας ξενοδοχειακή μονάδα στη Βουλγαρία.
Τα τελευτεία νέα θέλουν τον Αίαντα Μανθόπουλο, μετά από έντονη αδιαθεσία να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το ontime24.gr και τον Μιχάλη Πρέκα, ο γνωστός ηθοποιός και ανιψιός της αξέχαστης Ειρήνης Παπά νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς.
Η σύντροφος του μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1
«Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι καλή και πιστεύουμε θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως και έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάνε καλά. Είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει», είπε η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου Ελισάβετ Σταματοπούλου.
Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό
Η ξαφνική αδιαθεσία και η εντατική
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Οn Time, ο Αίας Μανθόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας. Το βράδυ της Δευτέρας, ενώ ήταν στο σπίτι του στην Παιανία, δεν αισθάνθηκε καλά και οι άνθρωποί του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.