Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σολωμού: Σεξ στο πρώτο ραντεβού – «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος»

Μαρία Σολωμού: Σεξ στο πρώτο ραντεβού – «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος»

«Έχω χωρίσει ούσα ερωτευμένη γιατί ένιωθα να θέλω μόνο εγώ. Εξαφανίστηκα.»

Για ένα ακόμη επίμαχο θέμα μίλησε στη διάσημη σειρά podcast που κάνει η ηθοποιός Μαρία Σολωμού και οι δηλώσεις της για πολλοστή φορά κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Έχει αναδειχθεί σε… ειδικό επί των σχέσεων η ίδια και λέει τη γνώμη της γι’ αυτά που πιστεύει, με την ιδιότυπη «στήλη» της, «Όσα ξέρει η Μαρία με την Μαρία Σολωμού».

Το κοινό της την ακολουθεί πιστά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο «πόλεμος» φουντώνει, με τον ντόρο που γίνεται κάθε φορά με τις δηλώσεις της. Αυτή τη φορά σε επεισόδιο της διαδικτυακής της εκπομπής, καταγράφει τη γνώμη της, για το σεξ στο πρώτο ραντεβού. Και άναψε.. φωτιές.

Ξεσηκώνει ντόρο με τις δηλώσεις της

Περί Brad Pitt του… πρώτου ραντεβού

Μίλησε για το σεξ από το πρώτο ραντεβού και εξήγησε ενδελεχώς και τη δική της στάση στο εν λόγω θέμα. Εν προκειμένω, ηθοποιός ακούγεται να λέει: «Έχω χωρίσει ούσα ερωτευμένη γιατί ένιωθα να θέλω μόνο εγώ. Εξαφανίστηκα. Εγώ, όταν φεύγω από μια σχέση, κλείνω την πόρτα πολύ γερά και κλειδώνω…

Προφανώς και όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και κάνεις σεξ μαζί του την πρώτη μέρα, ή είναι ο Brad Pitt και θα φύγει με το πρώτο αεροπλάνο ή είναι κεραυνοβόλος έρωτας και από τους δυο, ή μπορεί να μην είναι τίποτα και απλά επειδή είχες καιρό να κάνεις σεξ, να το κάνεις».

«Χωρίζω όταν πια έχει ξεχειλίσει, έχω πενθήσει τη σχέση μέσα στη σχέση»

Και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο η ηθοποιός σε ρόλο podcaster: «Επειδή όμως υπάρχει αυτό στην κοινωνία που ζούμε και ακούμε, ότι πρέπει να είσαι δύσκολη και διάφορες μπούρδες, μας έχουν περάσει ότι πρέπει να είμαστε “δύσκολες”.

Ο λόγος που δεν κάνω σεξ εγώ από τη πρώτη μέρα, και κάνω τη δεύτερη, τρίτη, τέταρτη, πέμπτη, είναι αν δεν με έχει φλερτάρει. Αν δε μου έχει δημιουργήσει τη διάθεση να τον θέλω».

Η ίδια για το ζήτημα της κεραυνοβόλας ερωτικής έλξης είπε: «Αν όμως, ο άνθρωπος μόνο από το μάτι καταφέρει να με φέρει στο σημείο να πω “τώρα θέλω”, πάει να πει ότι είναι κάτι πολύ δυνατό. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, δε τα ακούω αυτά, τα “εύκολη”.»

«Όταν πω “γειά”, είναι αυτό, είμαι πάγος.»

Ξεσηκώνει αντιδράσεις με τον ευθύ λόγο της

Το… τέλος μιας σχέσης

Για το πώς ξεπερνάει η ίδια μια σχέση, ανέφερε η Μαρία Σολωμού: «Μπορεί να σε πάρει και έναν χρόνο να ξεπεράσεις κάποιον αλλά δε ξέρω, δε μου έχει συμβεί ποτέ. Όταν λέω τέλος, πρέπει να με έχεις φέρει στα όριά μου και να φύγω.

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να κλαίω για άνθρωπο έξω από τη σχέση. Δεν έχω κλάψει ποτέ αφού έχω χωρίσει. Κλαίω μέσα στη σχέση. Επειδή είμαι πολύ υπομονετικός άνθρωπος και δεν χωρίζω όταν πρέπει. Χωρίζω όταν πια έχει ξεχειλίσει, έχω πενθήσει τη σχέση μέσα στη σχέση».

Και καταλήγει για τον χωρισμό, «Όταν πω “γειά”, είναι αυτό, είμαι πάγος. Δεν έχω γυρίσει ποτέ…. Ξέρω πόσα έχω ανεχτεί και πόσο έχω πονέσει… Όταν κάτι το χάνουμε τότε το εκτιμάμε, αυτό το τσιτάτο το σιχαίνομαι, αλλά ισχύει».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024