Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σολωμού: «Είμαι έντονη και αυθόρμητη»

Μαρία Σολωμού: «Είμαι έντονη και αυθόρμητη»

Η ηθοποιός πάντα με τον εκρηκτικό χαρακτήρα

Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε πως δεν έχει σταματήσει να κάνει τρέλες στη ζωή της. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα που ερμηνεύει ο Μάριος Αθανασίου στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, λέγοντας πως έμαθε για τον ρόλο του από την Αθηνά Οικονομάκου. Τότε τον πήρε τηλέφωνο και του είπε «δεν ντρέπεσαι; Είναι ρόλαρος!».

Η σχολή του Fame Story

«17 χρονιά διδάσκω. Είμαι αυθόρμητη και έντονη, δεν έχω θυμώσει ποτέ», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ομοφοβικό παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη:

«Δεν μπορώ να πω κάτι ωραίο και κομψό για τον Μπέο. Δεν πρόκειται να μειώσω την ένταση και το μένος μου για κάποια πράγματα», είπε.

Με αφοπλιστικές απαντήσεις

Η«κόντρα» ανάμεσα στον Mente Fuerte και την Δανάη Μπάρκα

«Δεν με αφορά η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους. Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, εγώ δεν έχω δει τίποτα και δεν μπορώ να μιλάω για άλλους. Είμαστε πολύ κοντά; Όσα λένε οι φίλοι μεταξύ τους…».

Οι φήμες περί κρίσης στη σχέση της με τον δημοφιλή τράπερ

«Εμένα δεν μου έχουν πει τίποτα για κρίση. Βρες μου έναν που θα μου πει μπροστά μου τι κάνω εγώ στη ζωή μου και θα του απαντήσω. Όποιος με πάρει τηλέφωνο θα του απαντήσω κατάλληλα. Σας ορκίζομαι ότι δεν βλέπω τίποτα στο Internet για μένα, δεν γκουγκλάρω τον εαυτό μου, δεν ξέρω ποιος με βρίζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια άποψη, σε μια γνώμη αλλά δεν τα βλέπω για να μην ταραχτώ. Δεν ασχολούμαι. Το τι κάνω στη ζωή μου και πως το αντιμετωπίζω… I am sorry, έχω πει ότι δεν θα λέω» απάντησε η Μαρία Σολωμού.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024