Τετάρτη 22 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το step up του Κάνααν και το εντυπωσιακό 68%

Το step up του Κάνααν και το εντυπωσιακό 68%

Ο Αϊζάια Κάνααν αποτελεί μέχρι στιγμής το πιο… καυτό «όπλο» του Γιώργου Μπαρτζώκα με το ξεκίνημα του Αμερικανού γκαρντ στη φετινή σεζόν να είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτικό.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο μπασκετικός Ολυμπιακός είχε τα φώτα στραμμένα πάνω του. Και λογικό θα πει κανείς από την στιγμή που δύο από τα βασικά «γρανάζια» της πορείας μέχρι τον τελικό της Euroleague Κώστας Σλούκας και Σάσα Βεζένκοφ αποτελέσαν παρελθόν από την ομάδα.

Ο ένας μετακόμισε στον «αιώνιο» αντίπαλο (Παναθηναϊκό) και ο άλλος στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να «κυνηγήσει» το όνειρο του NBA με την φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς.

Η πιο ηχηρή μεταγραφή του Ολυμπιακού ήρθε εκ των έσω και ακούει στο όνομα: Αϊζάια Κάνααν.

Έτσι εύλογα αναρωτήθηκαν άπαντες πως θα καλυφθούν τα συγκεκριμένα κενά. Η απάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα ήρθε με την επιστροφή του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, την απόκτηση του Λουκ Σίκμα ο οποίος ήρθε να δώσει βοήθειες – λύσεις στο «4», ενώ το τελευταίο κομμάτι στο ερυθρόλευκο παζλ αποτέλεσε ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Και όμως η πιο ηχηρή μεταγραφή του Ολυμπιακού ήρθε εκ των έσω. Ο λόγος φυσικά για τον Αϊζάια Κάνααν ο οποίος ίσως διανύει το καλύτερο φεγγάρι της καριέρας του. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Ολυμπιακό, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σε αυτό το 4/4 σε Εuroleague, πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ.

Ο Αμερικάνος άσος με την μέχρι τώρα παρουσία έχει βαλθεί να διαψεύσει όσους κατά την περασμένη χρονιά τον αμφισβήτησαν και παράλληλα να δείξει πως μπορεί να κουβαλήσει ένα μεγάλος μέρος του σκοραρίσματος για τους Πειραιώτες.

Μάλιστα σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν ο Κάνααν θα λέγαμε πως ρίχνει βότσαλα στον ωκεανό, με το 68% στο τρίποντο να αποτελεί τρομακτικό ποσοστό.

Οι μέχρι τώρα εξαιρετικές εμφανίσεις του Κάνααν σε αριθμούς:

Κόντρα στον Άρη

Κόντρα στον Παναθηναϊκό (Euroleague)

Sports in

Αφιέρωμα της Euroleague στον Ολυμπιακό ενόψει του Final Four (vid)

Η Euroleague ετοίμασε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό με αφορμή το Final Four του Βερολίνου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Μαϊου 2024