Ράφα Ναδάλ: «Φουντώνουν» οι φήμες για την επιστροφή του
Πολλές οι φήμες που θέλουν τον Ράφα Ναδάλ να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση από το νέο έτος.
Ο Ράφα Ναδάλ φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο διευθυντής του «Australian Open», Κρεγκ Τάιλι, σε δηλώσεις του, τονίζοντας ότι θα κάνει την επανεμφάνισή του τον Γενάρη.
«Μπορούμε να σας αποκαλύψουμε αποκλειστικά ότι ο Ράφα θα επιστρέψει. Έχει μείνει εκτός για σχεδόν έναν χρόνο και τις τελευταίες μέρες που είμαστε σε επαφές μαζί του επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει, κάτι για το οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι εκπληκτικό!», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Προπονούμαι καθημερινά και εργάζομαι σκληρά για να επιστρέψω» το μήνυμα του Ισπανού τενίστα
Ο Ναδάλ από την πλευρά του, βλέποντας να γίνεται ένα μικρός χαμός στα social media φρόντισε να απαντήσει, επισημαίνοντας σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως: «Εκτιμώ την ψήφο εμπιστοσύνης από το Australian Open. Προπονούμαι καθημερινά και εργάζομαι σκληρά για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό».
Μένει πλέον να δούμε αν τελικά ισχύουν όλα αυτά και ο Ισπανός τενίστας κάνει τη μεγάλη του επανεμφάνιση στα γήπεδα της Αυστραλίας από το νέο έτος.
I appreciate the vote of confidence from the Australian Open… I am practising every day and working hard to come back asap ???
— Rafa Nadal (@RafaelNadal) October 11, 2023
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
- Φασούλα: «Πολύ μεγάλη η ευκαιρία που μου έδωσαν οι Βάλκιρις στο WNBA» (vid)
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
- Ο Μεντιλίμπαρ, όπως τον βλέπουν οι δικοί του άνθρωποι…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442