Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πένθος για τον Τζον Φαντ Σιπ - «Έφυγε» σε ηλικία 55 ετών η σύζυγός του

Πένθος για τον Τζον Φαντ Σιπ – «Έφυγε» σε ηλικία 55 ετών η σύζυγός του

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή Τζον Φαντ Σιπ, καθώς πέθανε η σύζυγός του Ντανιέλε.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, Τζον Φαντ Σιπ καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του Ντανιέλε σε ηλικία μόλις 55 ετών νικημένη από την επάρατη νόσο.

Η είδηση έγινε γνωστή με ανάρτηση στον λογαριασμό της συζύγου του Τζον Φαντ Σιπ στο Instagram. Η Ντανιέλε Φαντ Σιπ είχε διαγνωστεί με μεταστατικό καρκίνο του ορθού το 2022 καιέδωσε γενναία μάχη έκτοτε, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

«Δεν θέλουμε μια θλιβερή ιστορία, γιατί ζούμε τη στιγμή και κανείς δεν ξέρει πότε θα έρθει η ώρα του»

Τζον Φαντ Σιπ είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του

Ο Τζον Φαντ Σιπ ήταν προπονητής της Εθνικής Ελλάδας από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι τον Νοέμβριο του 2021, όταν και είχε ολοκληρώσει την παρουσία του μετά τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Έκτοτε εδώ δηλαδή και σχεδόν δύο χρόνια είχε αφοσιωθεί στη σύζυγό του κι ήταν στο πλευρό της στη γενναία μάχη που έδινε. Ο ίδιος ο άλλοτε τεχνικός της εθνικής είχε μιλήσει στον ιστότοπο, volkskrant.nl για τη μάχη που έδινε η σύζυγός του με τον καρκίνο και μάλιστα ακόμα και τότε εξέφραζε την ελπίδα του να συμβεί κάποιο θαύμα.

Ήταν 14 Νοεμβρίου 2021, όταν η Ελλάδα είχε ήδη αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έπαιξε τον τελευταίο του διεθνή αγώνα, κόντρα στο Κόσοβο. Η γυναίκα του Ντανιέλε περπατούσε κοντά στην Ακρόπολη εκείνη την ημέρα με έναν φίλο όταν ένιωσε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα.

Ξεκίνησε μια σειρά εξετάσεων που αποκάλυψαν ότι έχει μεταστατικό καρκίνο. Δοκίμασαν τα πάντα. Πήγαν πολλούς γιατρούς, μέχρι τη Φρανκφούρτη. Χημειοθεραπεία. Ακτινοβολίες, πισωγυρίσματα, νέες μεταστάσεις. Άλλες θεραπείες.

«Έχει εξάρσεις. Μερικές εβδομάδες είναι καλύτερες από άλλες. Υπάρχει ακόμα μια φωνή στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι δεν θα συμβεί. Πάντα ελπίζεις. Το δέχτηκε και το άφησε να φύγει. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρό είναι μερικές φορές, έχουμε υπέροχες συζητήσεις και το χιούμορ εξακολουθεί», είχε πει χαρακτηριστικά.

Κάθε μέρα, κάθε τέσσερις ώρες χτυπάει το κουδούνι. Κατ ‘οίκον φροντίδα. «Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην υγειονομική περίθαλψη στην Ολλανδία. Τι αγαπημένοι άνθρωποι που φροντίζουν πάντα τη Ντανιέλε με χαμόγελο και μας βοηθούν. Δεν θέλουμε μια θλιβερή ιστορία, γιατί ζούμε τη στιγμή και κανείς δεν ξέρει πότε θα έρθει η ώρα του».

Μάλιστα στο πλευρό του προπονητή της Εθνικής ήταν και τα δύο παιδιά τους, ο Ντάβεϊ που είχε παραιτηθεί από τη δουλειά του ως δάσκαλος στην Αυστραλία όπως και η κόρη τους Εστέλ.

«Ο καθένας παίρνει το μερίδιο που του αναλογεί στη ζωή. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι στην ίδια κατάσταση», είχε πει χαρακτηριστικά τότε.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024