Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτια Δανδουλάκη: «Από μία διαφήμιση είχα πάρει σπίτι στη θάλασσα»

Κάτια Δανδουλάκη: «Από μία διαφήμιση είχα πάρει σπίτι στη θάλασσα»

Η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τη δουλειά της και την εξίσωση θεάτρου και τηλεόρασης.

Η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά και προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τα χρήματα που έβγαλε από μια διαφήμιση.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για το σπίτι που αγόρασε με την αμοιβή από μία διαφήμιση, την επιστροφή της ελληνικής τηλεόρασης στη μυθοπλασία, αλλά και τους Πανθέους.

Είναι μια δουλειά που την κάνω με πολύ μεράκι και δεν έχει φύγει ακόμα. Με γεμίζει η δουλειά, την αγαπώ τη δουλειά. Και μέσα από τη δουλειά ζωντανεύω διπλά.

«Είμαι μια χαρά, ευχαριστημένη που δουλεύω πάρα πολύ και δεν παραπονιέμαι καθόλου για την κούραση. Είμαι ευγνώμων», σημείωσε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Έχω μια βουλιμία για τη δουλειά. Με κρατάει πολύ ζωντανή. Αν δεν δουλέψω δεν είμαι καλά, δεν περνάω καλά», συνέχισε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Λατρεύω την τηλεόραση»

«Είναι μια δουλειά που την κάνω με πολύ μεράκι και δεν έχει φύγει ακόμα. Με γεμίζει η δουλειά, την αγαπώ τη δουλειά. Και μέσα από τη δουλειά ζωντανεύω διπλά.

Τη λατρεύω την τηλεόραση. Κάποτε είχα πιο πάνω το θέατρο, αλλά εδώ και πολλά χρόνια εξισώθηκαν αυτά. Η τηλεόραση μου έδωσε πολλές χαρές. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα.

Από μία διαφήμιση στην τηλεόραση είχα πάρει σπίτι στη θάλασσα, το οποίο το έχασα μετά στο θέατρο, αλλά δεν πειράζει. Χαίρομαι για την επιστροφή της ελληνικής τηλεόρασης στη μυθοπλασία», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Η Κάτια Δανδουλάκη πρόσθεσε επίσης: «Δεν ανακατεύομαι σε πράγματα που είναι πολύ σοβαρά. Δεν επιτρέπεται κανένας να περιορίζει την ελευθερία του άλλου. Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική γιατί δεν την ξέρω αυτή τη δουλειά».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024