Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντικατάσταση πληθυσμού προ των πυλών

Αντικατάσταση πληθυσμού προ των πυλών

Σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο η καταστροφή έρχεται από τα μέτρα που υιοθετούνται για την αντιμετώπιση της λεγόμενης κλιματικής κρίσης και για την προώθηση της εξωπραγματικής πράσινης ανάπτυξης

Eδώ και κάποια χρόνια έχουν υπάρξει σοβαροί διαξιφισμοί ανάμεσα σε εκείνους που υποστηρίζουν την άφιξη μεταναστών και σ’ αυτούς που επιμένουν για σχεδιασμένη ή απλά επερχόμενη αντικατάσταση πληθυσμών στην Ευρώπη. Κάτω από την επίδραση της ΕΕ και άλλων δυτικών ελιτίστικων κύκλων, η Ελλάδα ακολουθεί δρόμους που την οδηγούν σε εθνικά αδιέξοδα και σε πορεία κοινωνικο-οικονομικής καταστροφής.

Σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο η καταστροφή έρχεται από τα μέτρα που υιοθετούνται για την αντιμετώπιση της λεγόμενης κλιματικής κρίσης και για την προώθηση της εξωπραγματικής πράσινης ανάπτυξης. Με κολοσσιαία ψέματα γίνονται προσπάθειες να πανικοβληθεί ο κόσμος και να μην αντιδράσει στις νέες αντιλήψεις που γίνεται προσπάθεια να επιβληθούν.

Στα 1960 η μυθολογία ήταν πως σε μία περίπου 10ετία ο κόσμος θα έμενε δίχως πετρέλαιο. Διότι τα αποθέματα θα είχαν εξαντληθεί!! Οι προβλέψεις αυτές βέβαια διαψεύσθηκαν. Το 1970 η κινδυνολογία ομιλούσε για μια νέα εποχή παγετώνων σε 10 χρόνια!

Το 1990 πάλι, οι προβλέψεις ήσαν πως το όζον θα διελύετο στην ατμόσφαιρα μέσα σε 10 χρόνια. Και το 2000 οι ανησυχούντες για το κλίμα ήσαν σίγουροι πως σε δέκα χρόνια θα έλιωναν οι πάγοι στον Βόρειο Πόλο και στην Ανταρκτική!

Ολα αυτά στόχευαν στον πανικό της ανθρωπότητας και στην προώθηση πολιτικών κατάργησης του άνθρακα και των άλλων ενεργειακών αποθεμάτων (πετρέλαιο, αέριο). Τα υποκατάστατα είναι πανάκριβα κι αρχίζει πλέον να υποφέρει και η γεωργία. Σε λίγο η ακρίβεια σε όλα θα συντρίβει τα λαϊκά εισοδήματα και τα τρόφιμα, εκτός από πανάκριβα θα αρχίσουν και να μην υπάρχουν…

Επεμβάσεις όμως η παγκόσμια ελίτ επιχειρεί πλέον και στο επίπεδο των πληθυσμών. Λόγω υπογεννητικότητας εφευρέθη η λύση της μαζικής μετανάστευσης. Που θα συμπληρώσει δήθεν τα κενά στα εργατικά στρώματα των βιομηχανικών κοινωνιών. Δίχως να ληφθούν οι σοβαρές πολιτιστικές, κοινωνικές και αξιακές διαφορές των νεοεισερχομένων με τους γηγενείς πληθυσμούς.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών από την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία είναι μουσουλμάνοι, που πιστεύουν στη Σαρία κι απεχθάνονται τον πολιτισμό και τις κοινωνικές και οικογενειακές αξίες της Δύσης. Σταδιακά οι συγκρούσεις γιγαντώθηκαν και οι έννοιες του πολυπολιτισμού και του κοινωνικού εμπλουτισμού απομυθοποιήθηκαν και περιθωριοποιήθηκαν.

Σε πολλές χώρες, οι συγκρούσεις ξέφυγαν από το περιθώριο και πλημμύρισαν το κέντρο της κοινωνικής ζωής. Στη Σουηδία έχει κληθεί ο στρατός να επιβάλει τον νόμο ενώ αλλού (Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία) γειτονιές ολόκληρες έχουν καταστεί απαγορευμένες για τους ντόπιους πληθυσμούς. Η Ευρώπη που ξέραμε σύντομα δεν θα υπάρχει πλέον.

Για την Ελλάδα το πρόβλημα έχει άλλη χροιά. Ενώ ο αριθμός των μεταναστών δεν έχει πάρει ακόμη εκρηκτικές διαστάσεις, λόγω κυρίως έλλειψης αποικιοκρατικού παρελθόντος, η πτώση εντούτοις των γεννήσεων και η μειονεκτική τους θέση έναντι των θανάτων προδικάζει ένα εφιαλτικό σχετικά μέλλον.

Σε ετήσια βάση γεννώνται λιγότεροι Ελληνες σε σχέση με όσους πεθαίνουν, ενώ οι μεταναστευτικές ροές συνεχώς αυξάνονται. Ευρωπαϊκοί κύκλοι, μέσω ΜΚΟ και διαφόρων άλλων πολιτικών μηχανισμών, υπεραμύνονται των μεταναστών. Που είναι όλοι μουσουλμάνοι και πολλαπλασιάζονται εντυπωσιακά.

Η πληθυσμιακή λοιπόν αντικατάσταση μακροχρόνια είναι δεδομένη. Το δείχνουν οι αριθμοί και όλες οι λογικές προβλέψεις για το μέλλον. Για κάποιους αποτελεί λύση για να μην αδειάσει η χώρα. Μόνο που δεν θα είναι πλέον η ίδια χώρα…

Έντυπη έκδοση «ΤΑ ΝΕΑ»

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024