Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύβοια: Κυνήγησε τον σύζυγό της με ένα σπαθί στο χέρι με αφορμή το φαγητό

Εύβοια: Κυνήγησε τον σύζυγό της με ένα σπαθί στο χέρι με αφορμή το φαγητό

Σύμφωνα με τον άντρα η σύζυγός του ενδεχομένως να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Σοβαρό και παράλληλα πρωτοφανές περιστατικό ενδοοικογενειακής βία εκτυλίχθηκε σε σπίτι στην Κάρυστο, όταν μία γυναίκα πήρε στο κυνήγι τον άντρα της, κρατώντας στα χέρια της ένα σπαθί – κειμήλιο που κρεμόταν στον τοίχο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το ζευγάρι το βράδυ της Δευτέρας (9/10) τσακώθηκε για ασήμαντο λόγο συγκεκριμένα για το φαγητό, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πάρει το σπαθί και να προσπαθεί να σκοτώσει τον σύζυγό της.

Γύρισαν στο σπίτι και την βρήκαν με έναν μπαλτά στο χέρι

Το σπαθί ήταν κειμήλιο που κρεμόταν στον τοίχο του σπιτιού

Επενέβη ωστόσο ο γιος και κράτησε την μητριά του σπρώχνοντας την στην άκρη και κατάφερε στη συνέχεια να φύγει από το σπίτι μαζί με τον πατέρα του.

Στη μία τα μεσάνυχτα γύρισαν στο σπίτι για να πάρουν κάποια πράγματα και είδαν την 35χρονη γυναίκα να κρατά έναν μπαλτά.

Φοβούμενοι από την εικόνα αυτή έφυγαν ξανά από το σπίτι και τις πρώτες πρωινές ώρες κατήγγειλαν το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, καθώς ανησυχούσαν για το 3,5 ετών ανήλικο παιδί που βρίσκονταν στο σπίτι.

Αμέσως αστυνομικοί του ΑΤ Καρύστου συνεργάστηκαν με μία γειτόνισσα λέγοντάς της να απασχολήσει την 35χρονη γυναίκα και με μία φίλη της οικογένειας όπου με εντολή της αστυνομίας απομάκρυνε το 3,5 ετών ανήλικο παιδί που βρίσκονταν στο σπίτι και στη συνέχεια προχώρησαν στην σύλληψη της 35χρονης γυναίκας.

Να σημειωθεί πως αμέσως μετά την καταγγελία στήθηκε επιχείρηση σύλληψης από την αστυνομία για τη σύλληψη της.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί αρμόδιος εισαγγελέας και η 35χρονη γυναίκα θα οδηγηθεί σε ψυχίατρο προκειμένου να εξεταστεί αν πάσχει από κάποια ψυχολογικά προβλήματα και αν χρειάζεται νοσηλεία.

Ο σύζυγος της 35χρονης δήλωσε στην αστυνομία ότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλά και έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024