Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραζιλία: Έπιασε το αγόρι της να την απατά με την βοήθεια του Google Street View

Βραζιλία: Έπιασε το αγόρι της να την απατά με την βοήθεια του Google Street View

Μια γυναίκα από τη Βραζιλία ανακάλυψε ότι ο φίλος την απατούσε με την καλύτερή της φίλη χρησιμοποιώντας το Google Street View.

Το Google Street View ξεσκέπασε την απιστία ενός άνδρα και αποκάλυψε ποια ήταν η ερωμένη του. Η Juliana Lima, από το Ceará της Βραζιλίας, ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο τον περασμένο μήνα που δείχνει τον τρόπο που την βοήθησε να μάθει για τις απιστίες του συντρόφου της.

Μπήκε τυχαία στο Google Street View αφού είδε ένα από τα αυτοκίνητα να περνάει από το σπίτι της. Είπε ότι ήταν περίεργη να μάθει ποια διαδρομή ακολούθησε το όχημα και αποφάσισε να ρίξει μια ματιά στο διαδίκτυο.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από εννέα εκατομμύρια προβολές.

Κάποια στιγμή, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι είδε τον φίλο της σε μια μοτοσικλέτα με μια άλλη γυναίκα. Είπε: «Το άτομο στο πίσω μέρος δεν μου έμοιαζε και έτσι τους ακολούθησα». Η ανυποψίαστη φίλη είπε ότι τελικά έχασε από τα μάτια της τη μοτοσικλέτα του άντρα της στο Street View της Google και αναγκάστηκε να περιηγηθεί σε μια σειρά από παράδρομους για να τη βρει.

Στη συνέχεια αναγνώρισε έναν παράδρομο που χρησιμοποιούσε για να την πάει. Η γυναίκα εξήγησε: «Κατέβηκε έναν δρόμο όπου συνήθιζε να με πηγαίνει. Πάντα επισκεπτόμασταν αυτή τη μικρή πλατεία. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι απλά ήμουν παρανοϊκή και ότι δεν θα μπορούσε να είναι αυτός».

Ωστόσο, το βίντεο ολοκληρώνεται με ένα στιγμιότυπο ενός άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τη Lima είναι ο φίλος της, ο οποίος ακουμπά το κεφάλι του στην αγκαλιά μιας γυναίκας σε ένα παγκάκι του δρόμου.

Ισχυρίζεται ότι η γυναίκα ήταν η καλύτερή της φίλη, λέγοντας: «Αλλά ήταν ο φίλος μου και η καλύτερή μου φίλη. Είμαι συντετριμμένη». Οι τηλεθεατές έμειναν άναυδοι από την ιστορία, καθώς και από την αστυνομική δουλειά που μπορεί να γίνει με τη βοήθεια του Street View.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024