Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία: Εφτιαξε τη δική του θέση πάρκινγκ και τώρα έχει... μπλεξίματα με την αστυνομία

Γερμανία: Εφτιαξε τη δική του θέση πάρκινγκ και τώρα έχει… μπλεξίματα με την αστυνομία

Ο 85χρονος, «ζωγράφισε» μόνος του μία θέση πάρκινγκ μπροστά από την οικία του.

Ένας 85χρονος άντρας στη Γερμανία αγανάκτησε από τη συνεχή στάθμευση αυτοκινήτων μπροστά από την οικία του, με αποτέλεσμα να αυτοσχεδιάσει.

Συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος δεν περιορίστηκε στην υποβολή παραπόνων στις αρμόδιες αρχές, αλλά αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Σύμφωνα με την Bild, ο κ. Ulrich Gottwald,  έβλεπε καθημερινά τους πελάτες ενός εστιατορίου απέναντι από το σπίτι του είτε να κλείνουν την είσοδο του σπιτιού του, είτε να σταθμεύουν τα ΙΧ τους σε σημεία του δρόμου που δυσχέραιναν την απρόσκοπτη κυκλοφορία του αυτοκινήτου του.

«Ζωγράφισε» μόνος του μία θέση πάρκινγκ μπροστά από την οικία του.

Η εν λόγω κατάσταση… έβγαλε από τα ρούχα του τον 85χρονο, ο οποίος πριν από οκτώ χρόνια «ζωγράφισε» μόνος του μία θέση πάρκινγκ μπροστά από την οικία του. Έκτοτε τόσο αυτός όσο και η 86χρονη σύζυγός του δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα με τη στάθμευση, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στη Bild.

Ο 85χρονος με τη σύζυγό του

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, κάποιοι πελάτες του εστιατορίου παραβίαζαν τις γραμμές της αυτοσχέδιας θέσης στάθμευσης, οδηγώντας τον 85χρονο στην απόφαση να τις επεκτείνει.

Η εν λόγω πρωτοβουλία, ωστόσο, του κ. Gottwald δεν άρεσε σε κάποιους πολίτες, ένας εκ των οποίων απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Ο ηλικιωμένος θα τιμωρηθεί για πρόκληση ζημιών στο οδόστρωμα και για παράνομη οριοθέτηση θέσης στάθμευσης στο οδόστρωμα, χωρίς ωστόσο αυτή η τιμωρία να αποτελεί τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλό» του.

Όπως εξήγησε στην Bild, η κατάργηση της συγκεκριμένης θέσης στάθμευσης θα επιφέρει τεράστια προβλήματα τόσο στον ίδιο που αντιμετωπίζει προβλήματα με τα πόδια του, όσο και στη σύζυγό του η οποία επίσης δεν μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια, λόγω προβλήματος στην όραση.

Πηγή φωτογραφιών: Bild

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024