Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Εκατό επιπλέον θέσεις στάθμευσης θα διαθέτει ο Δήμος Αθηναίων στο πάρκινγκ της Κλαυθμώνος, φτάνοντας συνολικά τις 515, όπως ανέφερε σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων έγραψε στη προσωπική του ανάρτηση: «100 επιπλέον νόμιμες θέσεις προστέθηκαν στο αναβαθμισμένο και πλήρως λειτουργικό υπόγειο parking της Κλαυθμώνος, το οποίο ξεπέρασε πλέον τις 500 θέσεις στάθμευσης για εργαζόμενους και επισκέπτες. Ανάμεσα τους και δωρεάν θέσεις για ΑΜΕΑ. Το δίκτυο δημοτικών χώρων στάθμευσης διευρύνεται».
Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους οδηγούς να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους με το αντίτιμο που ορίζει ο Δήμος Αθηναίων. Οι δημοτικοί χώροι στάθμευσης είναι ένα ζητούμενο στα μεγάλα αστικά κέντρα και η κίνηση αυτή από πλευράς Δήμου Αθηναίων θα προσφέρει μια «ανάσα» στο κέντρο της πόλης.
Να θυμίσουμε πως ο Δήμος διαθέτει ακόμη ένα δημοτικό πάρκινγκ το οποίο βρίσκεται στην Βαρβάκειο.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!