Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λευτέρης Αυγενάκης: «Εξαιρετικά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών για τη ΝΔ»

Λευτέρης Αυγενάκης: «Εξαιρετικά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών για τη ΝΔ»

Ο υπουργός εξέφρασε τον προβληματισμό του για το υψηλό ποσοστό αποχής και παράλληλα την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα στη Θεσσαλία

Εξαιρετικά για τη ΝΔ, χαρακτήρισε τα αποτελέσματα των χθεσινών αυτοδιοικητικών εκλογών, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς επτά περιφερειάρχες που στήριξε εξελέγησαν από τον πρώτο γύρο.

Ο υπουργός σε συνέντευξή του στο OPEN χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός ότι πολλοί νέοι επέλεξαν να αναμιχθούν με την πολιτική, αλλά δεν έκρυψε τον προβληματισμό και την ανησυχία του για το υψηλό ποσοστό αποχής και προέτρεψε τους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία επισημαίνοντας ότι «συμμετοχή σημαίνει δημοκρατία».

Προβληματισμός για την αποχή και προτροπή για συμμετοχή

Επτά περιφερειάρχες που στήριξε η ΝΔ εξελέγησαν από τον α’ γύρο των εκλογών

Σε ερώτηση για το αποτέλεσμα της Θεσσαλίας ο ΥπΑΑΤ επισήμανε ότι μέχρι χθες κάποιοι υποστήριζαν ότι ο Κώστας Αγοραστός δεν θα συγκεντρώσει το ποσοστό που συγκέντρωσε. Σημείωσε ότι ένα ποσοστό πολιτών μετά από όσα συνέβησαν στη Θεσσαλία δεν πήγε καν να ψηφίσει και εξέφρασε αισιοδοξία ότι την επόμενη Κυριακή, ο Κώστας Αγοραστός, θα είναι νικητής των εκλογών.

Τραγικές οι δηλώσεις Μπέου

Σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις Μπέου, είπε ότι ήταν τραγικές, καθώς και ότι είναι γνωστός ο ωμός χαρακτήρας του. Θύμισε ότι η ΝΔ δεν του είχε δώσει στήριξη, καθώς και ότι ο ίδιος ως υφυπουργός Αθλητισμού δεν είχε αντέξει να συνεργαστεί μαζί του, λόγω του χαρακτήρα του. Επισήμανε ωστόσο ότι οι δημότες του Βόλου έχουν άλλη άποψη, καθώς βλέπουν έναν άνθρωπο που εργάζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ και τον επιβραβεύουν. Και προσέθεσε ότι κανείς δεν αμφισβητεί την ετυμηγορία των πολιτών.

Τέλος, ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε, ότι από αύριο θα βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλία για τομεακές συσκέψεις ανά προϊόν, ώστε μαζί με τους παραγωγούς που έχουν πληγεί να εξειδικευθούν τα επόμενα βήματα που θα οδηγήσουν στην ανάταξη και αναγέννηση της αγροτικής παραγωγής στη Θεσσαλία.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024