Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Λύγισε» στον «αέρα» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Γύριζα σπίτι μου και έκλαιγα»

«Λύγισε» στον «αέρα» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Γύριζα σπίτι μου και έκλαιγα»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συμφώνησε με τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για τα «κακά παιδιά» του χώρου και αποκάλυψε πως έχει βιώσει τη συναισθηματική κακοποίηση.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με τον Κώστα Τσουρό.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η παρουσιάστρια συμφώνησε πως υπάρχουν «κακά παιδιά» στον χώρο.

Κι εγώ έχω αισθανθεί κι έχω βιώσει τη συναισθηματική κακοποίηση όλα αυτά τα χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά

«Θέλω να σταθούμε λίγο στην Ελεονώρα Μελέτη, και να συμφωνήσω στο ότι υπάρχουν «κακά παιδιά» στην ελληνική τηλεόραση. Κι εγώ έχω αισθανθεί κι έχω βιώσει τη συναισθηματική κακοποίηση όλα αυτά τα χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο. Με άγγιξε πάρα πολύ η συνέντευξη της Ελεονώρας. Έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση στο ξεκίνημά μου.

Προφανώς. Σίγουρα υπάρχουν κακά παιδιά στην ελληνική τηλεόραση και άνθρωποι που δεν έχουν βρει το μέσα τους και για αυτό ξεσπούν στους άλλους που δεν φταίνε σε τίποτα.

«Γύρναγα σπίτι μου και έκλαιγα»

Εγώ τα έπαιρνα μέσα μου όλα. Γύρναγα στο σπίτι μου και έκλαιγα. Ήμουν και πολύ μικρότερη. Αυτές οι καταστάσεις όμως, εμένα με δυνάμωσαν και δεν έφυγα από τον χώρο, συνέχισα να είμαι σε αυτόν», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τα ζώα σε άλλο σημείο της εκπομπής του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασε σε κλάματα καθώς πριν μερικές ήμερες «έχασε» ένα από τα γατάκια της.

«Όλα τα ζώα συντροφιάς σε κάνουν άνθρωπο», σημείωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν ξεσπάσει σε δάκρυα αναφερόμενη στον χαμό της γάτας της. «Να αγαπάμε τα ζώα και να το δείχνουμε κάθε μέρα» συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια η δημοσιογράφος.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024