Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: «Όλα τα κακά παιδιά της τηλεόρασης κάποια στιγμή θα το βρουν»

Ελεονώρα Μελέτη: «Όλα τα κακά παιδιά της τηλεόρασης κάποια στιγμή θα το βρουν»

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στο κίνημα του metoo και τα κακά παιδιά του χώρου της τηλεόρασης.

Με αφορμή τα όσα είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στη Φαίη Σκορδά το θέμα της παρουσίασης και των ευκαιριών και το metoo τέθηκαν επί τάπητος το πρωί της Παρασκευής στο MEGA Καλημέρα από την Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε πως έχουν δοθεί ευκαιρίες σε πρόσωπα για το λεγόμενο «μπροστά» χωρίς να έχουν το ανάλογο background και εξήγησε γιατί το metoo δεν έχει συμβεί ακόμα στον συγκεκριμένο χώρο.

«Αυτό είναι ένα λάθος δικό μας. Έχουν δοθεί ευκαιρίες σε πρόσωπα για μπροστά, χωρίς να έχουν το background από πίσω; Αυτό είναι το λάθος. Κάποτε δεν έβγαινες στο γυαλί χωρίς να έχεις μία προϋπηρεσία σε κάποιο δημοσιογραφικό πόστο.

Δεν υπήρχε το επάγγελμα «παρουσιαστής». Συνήθως ήταν ηθοποιοί. Σας το θυμίζω. Ακόμα και στις ειδήσεις. Αργότερα, εμείς οι ίδιοι ανοίξαμε την πόρτα στην παρουσίαση που δίναμε ευκαιρίες -βάζω και τον εαυτό μου μέσα- σε ανθρώπους που δεν έχουν υπηρετήσει πίσω από τις κάμερες μία εκπομπή, στο όποιο πόστο», σημείωσε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση και δεν ξέρει την τοξικότητα που υπάρχει σε έναν χώρο και που θυμάται το αφήγημα για κάποιες εποχές με χρυσά συμβόλαια

«Δεν ξέρουν την τοξικότητα στον χώρο»

«Ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση και δεν ξέρει την τοξικότητα που υπάρχει σε έναν χώρο και που θυμάται το αφήγημα για κάποιες εποχές με χρυσά συμβόλαια σου λέει γιατί να μην πάω κι εγώ;»,  ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη στο σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη πως υπάρχουν περισσότερα άτομα στο τμήμα τηλεπαρουσίασης των σχολών δημοσιογραφίας από το τμήμα δημοσιογραφίας.

«Σου λέει γιατί να μην πάω κι εγώ; Θα κάθομαι όπως αυτοί, θα πίνω το καφεδάκι μου το πρωί, θα πίνω το καφεδάκι μου το πρωί, θα τα λέω με την παρέα μου και θα βγάζω χρήματα. Θα γίνω διάσημη, θα μου έρθουν και 5 instagram posts και τέλεια», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Είναι πολύ δύσκολο, είναι σε πολύ πολύ πρώιμο στάδιο να βγει κάποιος να καταγγείλει την τηλεόραση

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο θέμα του metoo που άνοιξε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα. «Είναι πολύ δύσκολο, είναι σε πολύ πολύ πρώιμο στάδιο να βγει κάποιος να καταγγείλει την τηλεόραση. Οι λόγοι είναι σαφείς και έχουν να κάνουν με τον νόμο. Εγώ μέσα μου βαθιά πιστεύω ότι όλα τα κακά παιδιά της τηλεόρασης κάποια στιγμή θα το βρουν από την ίδια τη ζωή, γιατί υπάρχει κάρμα».

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024