Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nέες ηλεκτρικές αφίξεις από την ΚΙΑ

Nέες ηλεκτρικές αφίξεις από την ΚΙΑ

Η KIA προαναγγέλλει δύο ακόμα προσθήκες στην ηλεκτρική γκάμα της με την μορφή ενός μικρού crossover και ενός κομψού fastback

Ηκορεατική φίρμα επιταχύνει δραστικά τους ρυθμούς άφιξης ηλεκτρικών μοντέλων, ετοιμάζοντας δύο ακόμα εκπροσώπους του ηλεκτρικού είδους για τον οποίο θα μάθουμε περισσότερα στις 12 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της EV Day της KIA.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από το καθιερωμένο πια EV6 και το πανίσχυρο GT, τον σχετικά πρόσφατο μετασχηματισμό του πληθωρικού EV9 σε έκδοση παραγωγής η ΚΙΑ παρουσίασε από την μακρινή Κίνα, στα τέλη του καλοκαιριού υπό την μορφή ενός ρεαλιστικού πρωτότυπου ένα ακόμα ηλεκτρικό SUV με την ονομασία EV5, μέγεθος μικρότερο του EV6 και αισθητική εμπνευσμένη από το κορυφαίο «9».

Πλέον όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται για δύο ακόμα ηλεκτρικές προσθήκες οι οποίες κρίνοντας από το teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η κορεατική φίρμα, θα πάρουν την μορφή ενός compact SUV (δεύτερο από δεξιά στην σχετική εικόνα ) το οποίο αναμένεται να υιοθετήσει τα διακριτικά EV3 παίρνοντας θέση στη βάση της ηλεκτρικής γκάμας των Κορεατών καθώς και ενός sedan, πιθανότατα fastback ο σχεδιασμός του οποίου σε αυτό το σκοτεινό teaser όπου είναι το δεύτερο από αριστερά παρουσιάζει ορισμένες ομοιότητες με το Ioniq 6 της ομογάλακτης Hyundai.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε την 12η Οκτωβρίου για να μάθουμε περισσότερα για την νέα ηλεκτρική «σοδειά» της ΚΙΑ η οποία θα συστήσει αρχικά τα συγκεκριμένα μοντέλα σε πρωτότυπη εκδοχή, αποκαλύπτοντας και τον προορισμό τους. Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί και η επιβεβαίωση του EV5 για την ευρωπαϊκή αγορά καθώς η ΚΙΑ έχει ήδη ανακοινώσει την παρουσία του στην κινεζική αγορά από το 2024.

Πλην των παραπάνω, άξιο αναφοράς είναι επίσης ότι η ΚΙΑ έχει κατοχυρώσει το σύνολο των ονομασιών από το EV1 έως το ΕV9 με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα ηλεκτρικά της σχέδια.

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024