Ο Δημήτρης Αγραβάνης αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, υπογράφοντας πριν λίγο διάστημα στην ισπανική Μπρεογκάν για να συνεχίσει την καριέρα του μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.
Όμως ο Έλληνας φόργουορντ αποδείχθηκε ιδιαίτερα άτυχος αφού τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του με τον ισπανικό σύλλογο, έχοντας προλάβει να αγωνιστεί μόλις για έξι λεπτά, έχοντας σε εκείνο το διάστημα 2 πόντους με 1/2 σουτ.
Στη συνέχεια έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις όπου και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση τρίτου βαθμού και αποκόλληση του δεξιού προσαγωγού, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δύο μήνες. ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να μπει στο χειρουργείο.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (8/3, 21:00) και αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Ντάνιελ Ποντένσε και την πιθανή συμμετοχή του στο μεγάλο παιχνίδι.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς διατηρούν πολύ καλές σχέσεις κι έτσι θα παίξουν μαζί στο διπλό του Indian Wells – Πότε θα κάνει πρεμιέρα το ελληνοσερβικό δίδυμο.
Συναγερμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς ο προπονητής του Πορτογάλου σταρ της Αλ Νασρ αποκάλυψε πως ίσως τα πράγματα με τον τραυματισμό του να είναι σοβαρότερα από ότι αρχικά είχε φανεί.