Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαρδαλιάς: Ευχαριστώ για την ισχυρότατη εντολή, ξεκινάμε τον αγώνα για καλύτερη Αττική

Χαρδαλιάς: Ευχαριστώ για την ισχυρότατη εντολή, ξεκινάμε τον αγώνα για καλύτερη Αττική

«Μου δώσατε την καρδιά σας. Με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε ισχυρότατη εντολή για να πάμε την Αττική μας μπροστά», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά τη νίκη του στην περιφέρεια Αττικής.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη και άνετη του νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 για την περιφέρεια Αττικής πραγματοποίησε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής που κατέβηκε με τη Νέα Δημοκρατία ευχαρίστησε τους πολίτες που του έδωσαν ισχυρότατη εντολή, αλλά και τον πρωθυπουργό για την ευκαιρία που του έδωσε να παλέψει.

«Μου δώσατε την καρδιά σας. Με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε ισχυρότατη εντολή, αλλά και ξεχωριστή δύναμη να πάμε την Αττική μας, τον τόπο μας μπροστά. Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πραγματικά ευγνώμων. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του και την ευκαιρία που μου δίνει να παλέψω για τον τόπο μας», είπε αρχικά στη δήλωσή του ο κ. Χαρδαλιάς.

Στη συνέχεα ευχαρίστησε τους 214 «μαχητές» υποψηφίους του συνδυασμού «Αττική μπροστά», ενώ έστειλε μήνυμα στους ανθυποψηφίους του για συνεννόηση και συνεργασία.

«Ευχαριστώ τους 214 μαχητές υποψηφίους μας στις οκτώ περιφερειακές ενότητες του Λεκανοπεδίου, στις 66 μοναδικές γειτονιές της Αττικής. Ευχαριστώ τους εθελοντές μας που έδωσαν έναν μοναδικό αυτές τις εβδομάδες και θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθυποψηφίους μου για τον δικό τους αγώνα. Μαζί καλούμαστε άλλωστε να περπατήσουμε, τα επόμενα χρόνια και προσμένω στη συνεργασία τους. Προσμένω στη συνεννόησή μας», προσέθεσε.

«Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μία καλύτερη, ποιοτικότερη και κυρίως ασφαλέστερη Αττική»

Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς υποσχέθηκε να «ανταποκριθεί στις προσδοκίες» και «να τιμήσει την εντολή», και υπογράμμισε πως από «από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μία καλύτερη, ποιοτικότερη και κυρίως ασφαλέστερη Αττική».

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι η ευθύνη που αναλαμβάνω αν μη τι άλλο είναι τεράστια και υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και κυρίως να τιμήσω την εντολή σας. Ξέρω ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, αλλά μπορούμε και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε γιατί μιλάμε για τη ζωή μας. Μιλάμε για το αύριο των παιδιών μας. Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μία καλύτερη, ποιοτικότερη και κυρίως ασφαλέστερη Αττική και στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς ανεξάρτητα τι ψήφισε σήμερα. Θέλουμε όλους τους ενεργούς πολίτες δίπλα μας γιατί όλοι μαζί σήμερα νικήσαμε, όλοι μαζί θα παλέψουμε τα επόμενα πέντε χρόνια και όλοι μαζί να είστε σίγουροι θα τα καταφέρουμε», κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά

Μάλιστα στα γραφεία του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αγκάλιασε και έδωσε συγχαρητήρια στον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προηγείται με περισσότερες από 30 μονάδες διαφορά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκάλιασε και έδωσε συγχαρητήρια στον Νίκο Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών στο 50,37% της ενσωμάτωσης ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει ευρύ προβάδισμα καθώς έχει συγκεντρώσει το 46,53% των ψήφων έναντι 15,76% του κ. Ιωακειμίδη.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024