Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (2-1)

Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (2-1)

Με δύο γκολ του ΜακΤόμινεϊ στις καθυστερήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τούμπαρε (2-1) την Μπρέντφορντ ενώ η Τσέλσι διέλυσε με 4-1 εκτός έδρας την Μπέρνλι.

Απίθανα πράγματα στο «Old Trafford» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι στο καναβάτσο μέχρι το 90+3′ και στη συνέχεια να πετυχαίνει δύο γκολ για το 2-1 επί της Μπρέντφορντ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ που πέτυχε και τα δύο γκολ, την ώρα που η Τσέλσι διέλυε με 4-1 την Μπέρνλι εκτός έδρας και πετύχαινε για πρώτη φορά φέτος δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Η Μπρέντφορντ προηγήθηκε με γκολ του Γιένσεν στο 26ο λεπτό, μετά από απίστευτα λάθη άμυνας και τερματοφύλακα των γηπεδούχων και κρατούσε άνετα την πρωτοπορία στο σκορ, βαδίζοντας προς μια ιστορική νίκη.

Ο ΜακΤόμινεϊ όμως μπήκε ως αλλαγή στο 87ο λεπτό και κατάφερε με γκολ στο 90+3′ και στο 90+7′ να χαρίσει μια ανέλπιστη νίκη στη Γιουνάιτεντ, που για μια ακόμη φορά απογοήτευσε με την εμφάνιση της.

Στο μεταξύ, η Τσέλσι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπέρνλι, αλλά στη συνέχεια ξέσπασε και πήρε εύκολα τη νίκη με 4-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Οντομπερτ στο 15′, αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική.

Το αυτογκόλ του Αλ Ντακχίλ στο 42′ έφερε το ματς στα ίσια και το πέναλτι του Πάλμερ στο 50′ έφερε την ανατροπή για την Τσέλσι. Ο Στέρλινγκ στο 65′ και ο Τζάκσον στο 74′ διαμόρφωσαν το 4-1.

Στα άλλα ματς, Έβερτον πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Μπόρνμουθ ενώ η Φούλαμ νίκησε με 3-1 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024