Δευτέρα 13 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση της Χαμάς - «Πλήγμα για αμάχους η συνεχιζόμενη βία όλων των πλευρών»

Ισραήλ: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση της Χαμάς – «Πλήγμα για αμάχους η συνεχιζόμενη βία όλων των πλευρών»

Ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της επανέναρξης αξιόπιστων διμερών συνομιλιών, για λύση δύο βιώσιμων κρατών στη βάση των συνόρων του 1967, με πρωτεύουσα του Παλαιστινιακού κράτους την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ καταδικάζει απερίφραστα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ζητώντας τον τερματισμό της ένοπλης σύγκρουσης και εκφράζοντας ταυτόχρονα την αλληλεγγύη του στον ισραηλινό λαό.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «η συνεχιζόμενη βία από όλες τις πλευρές στην περιοχή, δυναμιτίζει κάθε προοπτική επίλυσης των διαφορών και πλήττει βάναυσα την ασφάλεια των αμάχων τόσο από το Ισραήλ όσο και από την Παλαιστίνη».

«Λύση δύο βιώσιμων κρατών στη βάση των συνόρων του 1967, με πρωτεύουσα του Παλαιστινιακού κράτους την Ανατολική Ιερουσαλήμ»

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «τάσσεται σταθερά υπέρ της άμεσης επανέναρξης αξιόπιστων διμερών συνομιλιών, για λύση δύο βιώσιμων κρατών στη βάση των συνόρων του 1967, με πρωτεύουσα του Παλαιστινιακού κράτους την Ανατολική Ιερουσαλήμ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία καταδικάζει απερίφραστα τη σημερινή επίθεση της Χαμάς σε βάρος του Ισραήλ, ζητά τον άμεσο τερματισμό της και εκφράζει την αλληλεγγύη του στον λαό του Ισραήλ.

Η συνεχιζόμενη βία από όλες τις πλευρές στην περιοχή, δυναμιτίζει κάθε προοπτική επίλυσης των διαφορών και πλήττει βάναυσα την ασφάλεια και τα δικαιώματα ιδίως των αμάχων, Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Τασσόμαστε σταθερά υπέρ της άμεσης επανέναρξης αξιόπιστων διμερών συνομιλιών, για λύση δύο βιώσιμων κρατών στη βάση των συνόρων του 1967, με πρωτεύουσα του Παλαιστινιακού κράτους την Ανατολική Ιερουσαλήμ».

Sports in

Ο Στίλερ ορίστηκε από την ΚΕΔ για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Τον Τομπίας Στίλερ όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού κι ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (15/05, 20:00) – Ολλανδός στην Τούμπα και ο Σιδηρόπουλος στο Λαμίας – Άρης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Μαϊου 2024