Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πορνογραφία ανηλίκων: Συνελήφθη 22χρονος - Στην κατοχή του βρέθηκε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Πορνογραφία ανηλίκων: Συνελήφθη 22χρονος – Στην κατοχή του βρέθηκε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Έχοντας αποκτήσει πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές, μεταφόρτωσε και αποθήκευσε πλήθος αρχείων, με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Συνελήφθη 22χρονος για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων. Στο κινητό του τηλέφωνο, που κατασχέθηκε, εντοπίστηκε πλήθος υλικού, φωτογραφίες και βίντεο, σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, έχοντας αποκτήσει πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές, ο δράστης μεταφόρτωσε και αποθήκευσε πλήθος αρχείων, με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Σοκ προκαλούν τα ευρήματα αστυνομικής έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την καταπολέμηση της πορνογραφίας ανηλίκων και της εκδικητικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ το κατασχεθέν ψηφιακό πειστήριο απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, για την οποία συνελήφθη 22χρονος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων που περιήλθαν στο πλαίσιο διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας, από την ανάλυση των οποίων προέκυψε ότι χρήστης του διαδικτύου, εντός της ελληνικής επικράτειας, έχοντας αποκτήσει πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές, μεταφόρτωσε και αποθήκευσε πλήθος αρχείων, με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψιν της αρμόδιας Εισαγγελίας και μετά από αλληλογραφία με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και από την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του εμπλεκόμενου και προέκυψε ο τόπος κατοικίας του.

Από τις επακόλουθες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, στο οποίο εντοπίστηκε πλήθος υλικού (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ το κατασχεθέν ψηφιακό πειστήριο απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024