Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Λούλης για «Famagusta»: «Μαρτυρίες από συγγενείς αγνοουμένων και νεκρών από την εισβολή στην Κύπρο»

Χρήστος Λούλης για «Famagusta»: «Μαρτυρίες από συγγενείς αγνοουμένων και νεκρών από την εισβολή στην Κύπρο»

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την ζωή του, τα επαγγελματικά του και για την σειρά «Famagusta» που συμμετέχει και πρόκειται να προβληθεί από το MEGA.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Λούλης κάθισε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της για τους ρόλους του, και για το κατά πόσο ταυτίζεται με αυτούς.

Ποιος είναι ο πιο «κόντρα» ρόλος που έχει κάνει;

«Δεν έχω κάνει κάποιον κόντρα ρόλο. Πάντα βρίσκω μέσα μου κάτι που μου ταιριάζει από τον κάθε ρόλο. Στο Maestro, μου είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ότι θα κάνω κάποιον ρόλο που είναι αντιπαθής. Και του είπα: “μην ανησυχείς, το έχω”. Καμιά φορά όσα λέω βγάζουν μία αντιπάθεια, αλλά έχω τόση εμπιστοσύνη στην άποψή μου και σε αυτά που λέω, και ανοίγω το στόμα μου και λέω πράγματα που δεν τα σκέφτομαι. Τις προάλλες είχα πάει σε εκπομπή και σχολίασα το περιστατικό με το καράβι, και μου έστειλαν ένα μήνυμα στο Instagram και με έβρισαν και μου είπε η κοπέλα που μου το έστειλε ότι εξισώνω τους θύτες με το θύμα. Της απάντησα ότι μάλλον κατάλαβε λάθος, και μετά την μπλόκαρα. Θα δώσω μία απάντηση», σημείωσε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

Καμιά φορά όσα λέω βγάζουν μία αντιπάθεια

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά «Famagusta» του Αντρέα Γεωργίου που θα προβληθεί στο MEGA.

«Στο Famagusta υπάρχουν προσωπικές μαρτυρίες»

«Έχω αποκτήσει μία σχέση με την Κύπρο και λόγω της Έμιλυ, και είναι κάτι που αφορά και τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλη Νικολάου, είναι μαζί σε αυτό. Φροντίζουν πολύ αυτή την σειρά και όλες τις πλευρές. Το νοιάζονται πολύ αυτό. Μιλάμε για τα 50 χρόνια της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο το 1974, ο Αντρέας και ο Κούλης. Όλοι οι πρωταγωνιστές έχουμε κάνει πολλά στην καριέρα μας. Η εισβολή στην Κύπρο είναι μια ακόμη ανοιχτή πληγή, υπάρχουν αγνοούμενοι, οι άνθρωποι δεν έχουν κλάψει τους δικούς τους εδώ και 50 χρόνια, υπάρχουν σπίτια από την “άλλη” πλευρά που τα πιάτα έχουν μείνει ακόμα στο τραπέζι και δεν μπορούν να πάνε να δουν. Πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε γι΄ αυτούς τους ανθρώπους», υπογράμμισε ο Χρήστος Λούλης.

Και πρόσθεσε: «η σειρά θέλει να διαφυλάξει την μνήμη της εισβολής της Κύπρου, να περάσει ένα βίωμα και να τονώσει μία μνήμη. Το «Famagusta» έχει προσωπικές μαρτυρίες από συγγενείς αγνοουμένων και νεκρών από την εισβολή στην Κύπρο. Είναι αληθινές μαρτυρίες, παίρνουμε την άδεια του ανθρώπου που ζει ή των παιδιών του, για να ειπωθεί. Παίρνουμε το κείμενο για να το δει και να το εγκρίνει».

Για την παράσταση που πρωταγωνιστεί «Ευαγγελισμός, το Musical»: «Είναι ένα νοσοκομείο και είμαι γιατρός εκεί, ονομάζομαι Απόστολος Παύλου και σε αυτό το νοσοκομείο γίνεται κάτι που σταματάει τον χρόνο και οι άνθρωποι σταματούν να πεθαίνουν. Από εκεί και μετά βλέπουμε τα υπέρ και τα κατά αυτής της κατάστασης. Κάποια στιγμή φτάνεις σε μία στιγμή που λες ότι ο κύκλος πρέπει να κλείσει. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που είμαι σε αυτή την παράσταση».

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024