Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος απαντά για πρώτη φορά αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος απαντά για πρώτη φορά αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση

Λίγες μέρες μετά την πρώτη του δημόσια μετά από πολλά χρόνια, ο Πάνος Μιχαλόπουλος απαντά για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε η φωτογραφία της πρώτης δημόσιας εμφάνισης του Πάνου Μιχαλόπουλου ύστερα από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, την εβδομάδα που μας πέρασε.

Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου, η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις του αγαπημένου ηθοποιού τις οποίες και έκανε στον Πάνο Κατσαρίδη πριν από λίγες ώρες.

Σε αυτές, λοιπόν, ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέχει εδώ και 12 χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς να επιθυμεί να επανέλθει στο μέλλον.

«Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου»

«Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει»

«Μετά τη σειρά ‘Η ώρα η καλή’ πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του MEGA.

«Ζω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του. Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου» συμπλήρωσε.

«Κάνω μπάνια στη θάλασσα, χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού, που παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός.

Sports in

Σοκ με Νικολοπούλου στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Μεγάλο πλήγμα για γυναικεία ομάδα μπάσκετ ου Ολυμπιακού, καθώς η αρχηγός των ερυθρόλευκων υπέστη σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024