Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Μιχαλόπουλος: Ανατροπή με την τηλεοπτική επιστροφή του - Όλο το παρασκήνιο

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ανατροπή με την τηλεοπτική επιστροφή του – Όλο το παρασκήνιο

Τι έχει συμβεί...

Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Την περασμένη εβδομάδα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως ο γνωστός ηθοποιός έχει συζητήσει με τον Μανούσο Μανουσάκη για την τηλεοπτική επιστροφή του.

Αυτό, μάλιστα της το αποκάλυψε και ο ίδιος ο Μανούσος Μανουσάκης, σε συνέντευξη που της παραχώρησε.

Ωστόσο, ο Πάνος Μιχαλόπουλος με δηλώσεις που έκανε απάντησε πως «είναι όλα ψέματα». «Με πήραν τηλέφωνο και εμένα φίλοι και γνωστοί και μου τα είπαν εδώ που βρίσκομαι. Αυτά τα οποία γράφονται είναι όλα ψέματα. Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω καμιά πρόταση για το ‘Τμήμα Ηθών’. Δεν γνωρίζω το θέμα και δεν θα έκανα κάτι για τον ΑΝΤ1. Δισεκατομμύρια έχω χαρίσει. Αλλα, όχι. Τελείωσε. Το ‘χρηματοκιβώτιο’ έκλεισε» συμπλήρωσε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Τι πραγματικά συμβαίνει;

Σήμερα, λοιπόν, στο αέρα του ΣΚΑΙ, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως επικοινώνησε χθες με τον Μανούσο Μανουσάκη για το συγκεκριμένο θέμα.

«Εγώ έχω κάνει μια τηλεφωνική επαφή με τον Πάνο, έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το θέμα. Του είχα κάνει την πρόταση και ήταν θετικός. Τώρα, αν άλλαξε γνώμη, τι να πω… Θέλω να μιλήσω και τηλεφωνικά μαζί του» είπε έκπληκτος ο Μανούσος Μανουσάκης στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Ήταν λίγο άκομψη η διάψευση, υπήρχε και μια τεράστια φωτογραφία μου, θα έλεγα να τοποθετούμε τα πράγματα σωστά. Πολύ ωραία ήταν η φωτογραφία μου, αλλά τα πράγματα στα ρεπορτάζ έχουν πηγές. Είχα τονίσει ότι αυτό ήταν κάτι που προκύπτει από τον ίδιο τον σκηνοθέτη» συμπλήρωσε ενοχλημένη η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024