Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ακόμα δεν το έχω χωνέψει πως η Μαιρούλα μας έχει φύγει» - Η εξομολόγηση για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Ακόμα δεν το έχω χωνέψει πως η Μαιρούλα μας έχει φύγει» – Η εξομολόγηση για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Δυσκολεύεται να πιστέψει ότι η Μαίρη Χρονοπούλου δεν είναι πια ανάμεσά μας ο επιστήθιος φίλος της Θωμάς Χούντας.

Ο Θωμάς Χούντας, οικογενειακός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Θωμάς Χούντας ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε στο πλευρό της Μαίρης Χρονοπούλου από την πρώτη στιγμή του ατυχήματός της, και μιλά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την απώλεια της επιστήθιας φίλης του.

Εγώ με την Μαίρη είμαστε οικογένεια. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει πως η Μαιρούλα μας έχει φύγει.

«Εγώ με την Μαίρη είμαστε οικογένεια. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει πως η Μαιρούλα μας έχει φύγει. Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν ανέβηκε στη σκάλα αλλά συνήθιζε να κάνει κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις και κατευθυνόταν προς την κουζίνα όπου είχε τρία σκαλιά. Εκεί έχασε την ισορροπία της και έπεσε. Μου παραπονιόταν καιρό πως ζαλιζόταν. Επίσης, δεν είναι γνωστός ο χρόνος που έμεινε στο πάτωμα μέχρι να γίνει η νεκροψία. Η οικιακή βοηθός που πήγε γύρω στις 7.30 τη βρήκε αναίσθητη και εγώ πήγα αμέσως».

«Είχε κουραστεί από μια σειρά κακοτυχιών»

Όπως είπε ο Θωμάς Χούντας, τον τελευταίο καιρό ήταν λίγο ψυχολογικά πεσμένη.

«Είχε κάποια κινητικά προβλήματα, αλλά δεν ήταν για να φύγει από τη ζωή. Ούτε για αστείο. Δεν μπορούσε να μου περάσει από το μυαλό ότι θα έφευγε από τη ζωή. Ήταν πολύ άδικος ο χαμός της.

Ήταν ένας πολύ οξυδερκής άνθρωπος με χιούμορ. Δεν έχασε ποτέ το χιούμορ της. Ακόμα και τον πόνο τον αντιμετώπιζε με χιούμορ και με γέλιο. Δεν μιζέριαζε ποτέ. Ήταν ένα πολύ δυνατός και ζωντανός άνθρωπος. Είχε δίψα για ζωή.

Τον τελευταίο καιρό είχε ταλαιπωρηθεί πολύ και είχε κουραστεί από μια σειρά κακοτυχιών που την ακολουθούσαν όσον αφορά το πρόβλημα υγείας της. Πριν από 2,5 – 3 χρόνια είχε μείνει στο κρεβάτι και είχε πάρει κιλά. Και τελικά την εκβίασα πως αν δεν σηκωθεί να πάμε στους γιατρούς τότε δεν θα με ξαναέβλεπε. Με πήρε την επόμενη μέρα και μου είπε να πάμε. Πίστευε πως δεν θα ξαναπερπατήσει».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024