Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περνάει κρίση ο γάμος του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον;

Περνάει κρίση ο γάμος του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον;

Η πολύ δύσκολη χρονιά και ο ρόλος του Χάρι

Η πριγκίπισσα Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι παντρεμένοι από το 2011. Αυτά τα 12 χρόνια έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τον 10χρονο George, την 8χρονη Charlotte και τον 5χρονο πρίγκιπα Louis.

Ωστόσο, ακόμα κι ένας πριγκιπικός γάμος δεν είναι τέλειος. Και γιατί να είναι άραγε, τι διαφορετικό έχει από όλους τους υπόλοιπους γάμους; Τίποτα είναι η απάντηση.

Συγκεκριμένα, πηγή από το παλάτι αποκάλυψε στο περιοδικό Us Weekly, πως το ζευγάρι περνάει τις βαθιές κρίσεις που βιώνει και ένα κανονικό ζευγάρι μέσα στον γάμο του.

«Έχουν γίνει και ειπωθεί πολλά και η Κέιτ δεν μπορεί να τα επεξεργαστεί»

«Η Κate και ο Γουίλιαμ έχουν τα πάνω και τα κάτω στον γάμο τους όπως όλος ο κόσμος. Αλλά προσπαθούν να επικεντρώνονται στα καθήκοντά τους και να δουλεύουν ως ομάδα».

Η πιο δύσκολη στιγμή

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στον γάμο τους ήταν η έκδοση της αυτοβιογραφίας του Χάρι. Τα όσα έγραφε μέσα ο Χάρι εξόργισαν σε τέτοιο βαθμό την Κέιτ, η οποία στην αρχή ξέσπασε και στη συνέχεια δεν ήθελε να βλέπει… ούτε ζωγραφιστό τον αδερφό του συζύγου της, τον οποίο -αξίζει να σημειωθεί- ότι κάποτε λάτρευε.

«Έχουν γίνει και ειπωθεί πολλά και η Κέιτ δεν μπορεί να τα επεξεργαστεί. Ο Γουίλιαμ θα ήθελε κάποιου είδους ανακωχή, αλλά δεν βιάζεται» αναφέρει το δημοσίευμα.

«Η Κέιτ δεν επιθυμεί να επικοινωνήσει ούτε με τον Χάρι ούτε με τη Μέγκαν» λέει η ίδια πηγή στο Us. «Έχουν συμβεί πάρα πολλά και δεν είναι ακόμα έτοιμη».

Μια δύσκολη χρονιά

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για το ζευγάρι αναφέρει το δημοσίευμα του Us Weekly.

Ήταν η πρώτη χρονιά χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2022 σε ηλικία 96 ετών. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλη την οικογένεια.

Μήνες μετά τον θάνατό της, ο Χάρι «έριξε» διάφορες βόμβες για την οικογένεια, πρώτα μέσω του docuseries Harry & Meghan του Netflix τον Δεκέμβριο του 2022 και στη συνέχεια μέσω του βιβλίου του έναν μήνα αργότερα.

«Είναι οι πρώτοι που παραδέχονται ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά όλοι συμφωνούν ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έκαναν θαυμάσια δουλειά παραμένοντας δυνατοί μπροστά σε τέτοιες αντιξοότητες» αναφέρει η ίδια πηγή στο εξώφυλλο του Us Weekly τον Σεπτέμβριο.

Το ζευγάρι έχει αναλάβει περισσότερες βασιλικές ευθύνες από ποτέ, μετά την ανάληψη του θρόνου από τον βασιλιά Κάρολο.

Ακόμα, η ίδια πηγή αναφέρει πως ο Γουίλιαμ και η Κέιτ τα πάνε καλά, παρά την πίεση και ελπίζουν ότι μπορούν να «βοηθήσουν να οδηγηθεί η βασιλική οικογένεια σε μια πιο σύγχρονη κατεύθυνση».

Τέλος, είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να φανταστεί ότι ο Γουίλιαμ και ο Χάρι θα τα βρουν στο κοντινό μέλλον. «Ακόμα και αν ο Χάρι ερχόταν γονιπετής πίσω με μια συγγνώμη, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τον Γουίλιαμ να συγχωρεί και να ξεχνά» είχε πει η πηγή.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024