Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κωστας Μπακογιάννης: Στην πλατεία Δικαοσύνης η κεντρική συγκέντρωση - Η πόλη βγαίνει ξανά στο φως

Κωστας Μπακογιάννης: Στην πλατεία Δικαοσύνης η κεντρική συγκέντρωση – Η πόλη βγαίνει ξανά στο φως

Την προεκλογική εκστρατεία του συνδυασμού του, «Αθήνα Ψηλά», ολοκλήρωσε στην πλατεία Δικαιοσύνης ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάνης

Με μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Δικαιοσύνης ολοκλήρωσε στην προεκλογική εκστρατεία του συνδυασμού του, «Αθήνα Ψηλά», ο Κώστας Μπακογιάννης, ζητώντας καθαρή εντολή για να συνεχίσει το έργο, που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια.

«Απόψε όλες και όλοι μαζί στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Η πόλη βγαίνει ξανά στο φως. Πριν από μερικά χρόνια θα ήταν αδιανόητο σε τούτη εδώ την πλατεία να γίνεται πολιτική συγκέντρωση. Σήμερα, όμως, όλες κι όλοι μαζί, τη φωτίζουμε, της δίνουμε ξανά ζωή. Η Σανταρόζα του ’23 -να το θυμάστε- είναι η Ομόνοια του ’19. Η ιστορία της θα γίνει η ιστορία της Αθήνας τα επόμενα χρόνια. Μια πόλη που εξελίσσεται, ανελίσσεται. Εμείς την αλλάζουμε», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

Πρωταγωνίστρια η Αθήνα

«Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, πρωταγωνίστρια είναι η Αθήνα. Το σπίτι μας… Γι’ αυτό έχουμε μεγάλη ευθύνη. Έχουμε όραμα να πάμε την Αθήνα Ψηλά», σημείωσε.

«Την Κυριακή δώστε μας τη δύναμη, και η δύναμή σας θα είναι δύναμή μας. Να γίνουν οι εκλογές, γιορτή της Αθήνας… Συμμετέχουμε, ψηφίζουμε και ορίζουμε εμείς το μέλλον μας», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης.

Δίνοντας το πολιτικό και προσωπικό του στίγμα σχετικά με την επόμενη θητεία που διεκδικεί, υπογράμμισε: «Η Αθήνα για μένα δεν είναι σκαλοπάτι. Ούτε στάση σε κάποια διαδρομή. Δεν είναι πόρτα, ούτε πρόβα, ούτε τρίτη κάλπη. Είναι οι πραγματικές ζωές πραγματικών ανθρώπων. Είναι οι προκλήσεις και τα προβλήματα. Οι φόβοι, οι αγωνίες οι ελπίδες τα όνειρα. Οι προσδοκίες. Η καθημερινότητα… Είναι αυτά που μας αποξένωσαν και όλα εκείνα που μας ενώνουν σιγά σιγά».

Η καθαρή εντολή και η ψήφος των Αθηναίων είναι, όπως ανέφερε, η βάση για να συνεχίσει αταλάντευτα η πορεία της Αθήνας προς τα εμπρός.

Ο δρόμος άνοιξε

«Ο αγώνας δεν τελείωσε, όμως ο δρόμος άνοιξε», είπε, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για ασάφεια, ιδεολογικούς καταναγκασμούς, αμήχανες ιδέες και αγκυλώσεις.

«Η δική μας στάση είναι μία και ο τρόπος είναι ένας. Πράξεις, πράξεις, πράξεις. Κάθε μέρα, έργο σε κάθε γειτονιά. Αποτελέσματα σε όλη την Αθήνα… Από τον Προμπονά στο Δουργούτι. Από την Κολοκυνθού στην Ελληνορώσων», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης υπογραμμίζοντας ότι η Αθήνα προχωρά με σκληρή και ομαδική δουλειά μπροστά, ετοιμάζεται για το άλμα προς ένα βιώσιμο φωτεινό μέλλον.

Στην ομιλία το «παρών» έδωσαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ανάμεσά τους, οι: Κωστής Χατζηδάκης, Κυριάκος Πιερρακάκης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Μάκης Βορίδης, Νίκος Ταχιάος, Θάνος Πλεύρης, Άγγελος Συρίγος, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024