Καταχειροκροτήθηκε ο Τσίπρας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Η μεταχρονολογημένη χειραψία με τον Κασσελάκη
Ο Αλέξης Τσίπρας κάθισε πίσω από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για να παρακολουθήσει την πρώτη ομιλία Κασσελάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Με ένα θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Τσίπρα, όταν μπήκε στην αίθουσα της Γερουσίας για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Πολλοί βουλετές, με πρώτη την αντιπρόεδρο της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν.

Ο Αλέξης Τσίπρας αγκαλιάζει την Όλγα Γεροβασίλη
Ο Αλέξης Τσίπρας κάθισε πίσω από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Όσο για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μπήκε στην αίθουσα της Γερουσίας και κάθισε στη θέση του χωρίς να χαιρετήσει τον Αλέξη Τσίπρα.
Μάλλον, το συνειδητοποίησε όμως, αμέσως μετά – ή κάποιος του το… «σφύριξε» – και σηκώθηκε για να πάει να μιλήσει με τον προκάτοχό του, στον οποίο, εξάλλου, έκανε και μία μικρή αναφορά στη διάρκεια της ομιλίας του.
Τίποτα δεν είναι γραμμένο στην πέτρα, ο κόσμος αλλάζει
Ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε τα λόγια του πρώην πρωθυπουργού για να δώσει το στίγμα της πολιτικής του κόμματος, αλλά και το δικό του.
«Στερεότυπα τέλος. Τίποτα δεν είναι γραμμένο στην πέτρα, ο κόσμος αλλάζει, όπως έλεγε και ο Αλέξης Τσίπρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.
Και προσέθεσε πως ο ρόλος του είναι «η ακέραιη ευθύνη να πείσουμε όλοι μαζί ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μιλάει σε όλους και θα ακούει όλους, αλλά δεν θα είμαστε αρεστοί σε όλους, μπαίνοντας στον πειρασμό να κάνουμε εκπτώσεις στα αδιαπραγμάτευτα, που είναι οι αρχές και οι αξίες μας», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.
- Επίσημα Όσμαν στον ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Τούρκου φόργουορντ
- ΑΑΔΕ: Διαχειρίστρια δηλώνει άστεγη, αλλά διαμένει σε βίλα με πισίνα – «Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι
- Γαλλία: Ένας 21χρονος αυτοκτόνησε – Η οικογένειά του ζητά ανεξάρτητη έρευνα, λέγοντας ότι ήταν θύμα ρατσισμού
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival
- Σοκάρουν οι εικόνες από το τραγικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στον Κονιακό Φωκίδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442