Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με 70% έκπτωση σε χιλιάδες tech προϊόντα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στo Public Οutlet στον Ρέντη!

Με 70% έκπτωση σε χιλιάδες tech προϊόντα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στo Public Οutlet στον Ρέντη!

Μία εμπειρία αγορών που μας προσφέρει ευελιξία

Αποφασίζοντας να επενδύσουμε σε ένα νέο gadget, μία οικιακή συσκευή, μία τηλεόραση ή ένα καινούργιο smartphone, θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως έχουμε κάνει την καλύτερη επιλογή και στην πιο προνομιακή τιμή. Ωστόσο, πόσο εύκολο είναι να είμαστε σίγουροι για την αγορά μας, όταν δεν έχουμε προλάβει να πραγματοποιήσουμε την απαραίτητη έρευνα, πριν βρεθούμε μπροστά από το ταμείο; Πόσο εύκολο είναι να εξασφαλίσουμε μία αξιόπιστη, ανθεκτική συσκευή που θα πιάσει «τόπο» και όχι απλώς χώρο στην καθημερινότητά μας, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη;

Κι όμως, πλέον είναι πολύ πιο εύκολο από όσο πιστεύουμε. Αρκεί, βέβαια, να προτιμήσουμε για την αγοραστική μας εξόρμηση το μεγαλύτερο outlet τεχνολογίας και οικιακών συσκευών στην Ελλάδα, το σημείο εκκίνησης για ένα συναρπαστικό και άνετο «ταξίδι» στον κόσμο της τεχνολογίας. Ο λόγος, φυσικά, για το Public Outlet, τη μεγάλη έκθεση η οποία βρίσκεται στον 1ο όροφο του καταστήματος Public + home, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Το νέο εκπτωτικό κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 29 Σεπτεμβρίου, έχει έκταση 1.000τ.μ. και φιλοξενεί στους διαδρόμους του χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα με έως και 70% έκπτωση! Σε κάθε περίπτωση, αν όλα τα παραπάνω δεν ήταν αρκετά για να σας πείσουν να επισκεφθείτε άμεσα το νέο, υπερσύγχρονο Public Outlet, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τρεις λόγους που αποδεικνύουν πως για καθετί tech, πλέον όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Ρέντη!

Μία «πλούσια» γκάμα προϊόντων τεχνολογίας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές

Αν υπάρχει κάτι που ξεχωρίζει το νέο κατάστημα Public Outlet στον Ρέντη, εκτός από τις σύγχρονες, μεγάλες εγκαταστάσεις του, είναι το γεγονός πως μας προσφέρει μία «πλούσια» γκάμα σε προϊόντα τεχνολογίας από επώνυμα brands. Από υπολογιστές, smartphones και wearables σε είδη εικόνας, ήχου και μεγάλες οικιακές συσκευές, δεν υπάρχει αμφιβολία πως με μία βόλτα στους διαδρόμους της έκθεσης θα ανακαλύψουμε τους tech «συμμάχους» που χρειαζόμαστε για να απολαμβάνουμε περισσότερο την κάθε μας στιγμή. Επίσης, κάθε προϊόν είναι άμεσα ετοιμοπαράδοτο και διαθέτει εγγύηση, ενώ διατίθεται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, η οποία μπορεί να «αγγίζει» ακόμη και το -70%.

Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής που διευκολύνουν περισσότερο τις αγορές μας

Θέλοντας να αναβαθμίσουμε τις οικιακές συσκευές ή τον τεχνολογικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε στο γραφείο, είναι λογικό να μας προβληματίζει το χρηματικό ποσό που θα χρειαστεί να διαθέσουμε για μία τόσο μεγάλη επένδυση. Παρόλα αυτά, επιλέγοντας το Public Outlet για τις αγορές μας έχουμε τη δυνατότητα να επωφεληθούμε από τους ευέλικτους τρόπους πληρωμών που μας παρέχει, όπως συμβαίνει άλλωστε και σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Public, καθώς και στο Public.gr. Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna και η FlexPay προσφέρουν μέγιστη ευελιξία αγορών και χαμηλές δόσεις, χωρίς να απαιτούν πιστωτική, ενώ εμείς διαμορφώνουμε το πλάνο πληρωμής που μας εξυπηρετεί καλύτερα.

Απολαμβάνοντας μία ξέγνοιαστη και ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία

Η αντικατάσταση μίας παλιάς, μεγάλης συσκευής, όπως είναι ένα ψυγείο, ένα κλιματιστικό ή ένα πλυντήριο ρούχων, με μία καινούργια, είναι ομολογουμένως μία διαδικασία που μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρονοβόρα. Από αυτό το άγχος μας απαλλάσσει το εκπτωτικό κατάστημα Public Outlet, αρκεί να επιλέξουμε την υπηρεσία εγκατάστασης νέας συσκευής, την υπηρεσία απεγκατάσταση της παλιάς, καθώς και τη δωρεάν ανακύκλωσή της. Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να επιλέξουμε τη συσκευή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και έπειτα, το εξειδικευμένο συνεργείο θα αναλάβει με ασφάλεια την εγκατάσταση της καινούργιας συσκευής στον χώρο που έχουμε ορίσει, αλλά και την απομάκρυνση της παλιάς.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να ζήσουμε μία άνετη και προσιτή αγοραστική εμπειρία, εξοπλίζοντας το σπίτι και το γραφείο μας με κορυφαίες αλλά οικονομικές συσκευές, τότε όλοι οι δρόμοι μας οδηγούν απευθείας στο μεγαλύτερο outlet της χώρας. Διότι στο νέο, υπερσύγχρονο εκπτωτικό κατάστημα Public Outlet μπορούμε να ανακαλύψουμε τα πιο δυνατά deals σε χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας!

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024